Maguay continuă seria de evenimente de gaming organizate în parteneriat cu DOMO , de data aceasta cu o ediție estivală, organizată în centrul comercial MARITIMO din Constanța.

“Conceptul de eveniment al acestei ediții de vară este unul diferit față de ce am organizat până acum: pe lângă cele mai noi și mai solicitante jocuri, instalate pe sistemele expuse, vom avea jocuri distractive de tip „Oldies, but Goodies”, consacrate, pe care toată lumea le va rejuca cu drag. Fără strategii complexe, fără meciuri profesioniste sau MMORPG-uri. Joacă în adevăratul sens al cuvântului, accesibilă tuturor gamerilor, într-o ediție de vacanță a evenimentelor Maguay-DOMO.”, a declarat Corvin Gabriel Pughin, Director Comercial, Maguay.

Duminică, 22 iunie 2014, gamerii de toate vârstele vor avea ocazia să testeze cele mai tari sisteme de gaming din România și să câștige premii estivale în cadrul competițiilor de Need for Speed Most Wanted și Quake III, două titluri îndrăgite de toate generațiile de jucători.

Jocurile se vor desfășura între orele 11-17, timp în care gamerii vor testa desktop-urile de gaming Maguay GamePower și laptop-urile MyWay P1703m și P1703sli, dotate cu cele mai noi modele de procesoare Intel® Core™ i7 și cu puternicele plăci video nVIDIA GeForce GTX din generația a 8-a.

Înscrierile la competiție se vor realiza în aceeași zi, la fața locului, fiind așteptați toți jucătorii pasionați, indiferent de vârstă.

Toți jucătorii vor putea câștiga diverse premii din partea Maguay și invitații la DreamHack Masters Bucharest 2014, cel mai important eveniment de gaming din România. Pe lângă premiile oferite jucătorilor, Maguay și DOMO vor organiza și o tombolă pentru toți participanții la eveniment, inclusiv pentru spectatorii și clienții care vor testa și configura sistemele Maguay expuse în showcase.

„Invităm toți participanții să testeze cele mai tari sisteme de gaming din România și să își realizeze propriile PC-uri cu ajutorul configuratorului Maguay și al specialiștilor noștri. Pe lângă premiile oferite la stand jucătorilor și tombolă, oferim un discount de 10% pentru produsele configurate și un cadou surpriză pentru toți clienții DOMO care vor achiziționa un produs Maguay de la raft.”, informează Andreea Kulcsar, Retail Manager, Maguay.