Șaisprezece dintre cele mai bune echipe de Dota 2 din întreaga lume vor călători la București pentru a lua parte la 43. Turneul organizat de PGL va oferi cel mai mare fond de premii din istoria evenimentelor de gen găzduite de România: 1.000.000 USD. În plus, cele 16 echipe participante se vor înfrunta pentru șansa de a strânge puncte de calificare pentru cea mai mare competiție de Dota 2 din lume: The International 2018.
Zece formații renumite pe scena competițională Dota 2 au primit deja invitații directe, printre ele numărându-se Team Liquid, Evil Geniuses, Newbee, Natus Vincere și Mineski. Restul invitatelor vor fi anunțate în săptămânile ce urmează.
Lista de formații participante se va completa cu câștigătoarele turneelor de calificare din Europa, America de Nord, America de Sud, China, Asia de Sud Est și comunitatea fostelor state sovietice.
The Bucharest Major va include o etapă de grupe de patru zile urmând ca pe 9-11 martie acțiunea să se desfășoare pe scena Sălii Polivalente. Dincolo de faptul că vor avea ocazia să scandeze pentru echipele preferate din tribune, fanii de la fața locului se vor putea înscrie la sesiuni de autografe pentru a-si cunoaște eroii.
Biletele pentru The Bucharest Major se vor pune în vânzare în viitorul apropiat. Fanii sunt sfătuiți să urmărească site-ul oficial al competiției pentru cele mai noi  informații legate de bilete.
Telekom Romania și HyperX sunt partenerii oficiali ai PGL Major Bucharest.
Jurnaliștii și instituțiile de presă interesate de acest eveniment pot să contacteze organizatorii la următoarea adresă:  press@pglesports.com 
Urmărește paginile de social media ale PGL pentru vești legate de bilete, echipe invitate, turnee de calificări și toate celelalte surprize care urmează a fi anunțate.