Toți suntem grijulii pentru ce e mai valoros în viețile noastre, că vorbim de familie, mașini sau locuri de muncă. Tehnologia de azi ne permite să avem vieți mai plăcute, să avem mai puține griji și să facem totul mai rapid și mai inteligent. Vorbim la telefoane inteligente, ne plimbăm în mașini inteligente și atunci de ce nu am locui și în case inteligente?

Spune drept, ai inundat casa? Ți-a fost spartă de hoți sau incendiată? De câte ori n-a trebuit să te întorci din drum pentru a deschide cățelușul uitat închis, sau că ai uitat în priză aparate ce consumau mult curent? Mai ții minte când te-ai întors din drum pentru că ai uitat cheile de la birou acasă sau că bona era la tine la ușă dar a uitat și ea cheile acasă și nu putea intra când copilul plângea? Ai estimat cât timp ai pierdut astfel? Dar dacă ți-am spune că aceste lucruri vor rămâne doar amintiri spuse în glumă și că azi ai mai multă libertate și mai mult timp liber?

Casa inteligentă din viitor a ajuns și în România, prin CasadinViitor.ro. Am gândit pentru tine soluții de automatizare ale caselor inteligente, am adus produsele în România, le-am testat și configurat ca să le instalăm ușor și pentru a întâmpina orice eventuală problemă apărută. Sistemele Casa din Viitor se instalează rapid, nu necesită modificări în casă, fără cabluri sau murdărie. Nu ai nevoie decât de un controller și apoi fiecare aparat din casa ta poate fi controlat rapid și ușor, prin apăsarea butoanelor de pe orice smartphone, tabletă sau chiar prin comenzi vocale. Iar partea bună e că instalarea poate dura câteva minute și nu e nevoie să achiziționezi aparate moderne în casă sau smartphone nou. Totul se face prin tehnologia wireless Z-Wave, care e deja folosită masiv în majoritatea țărilor de pe glob, chiar și Google, Apple și Samsung investesc masiv în această tehnologie pentru a o implementa la nivel global, avem așadar confirmarea că acesta e viitorul.

Poși chiar tu instala ușor sistemele, dar daca dorești o putem face noi pentru tine. Am gândit pachete gata configurate pentru case sau vile, birouri sau afaceri, ca tu să nu mai pierzi timpul, iar în același timp orice produs poate fi achiziționat individual din magazinul online pentru case inteligente. Îți oferim consultanță și gândim împreună cea mai buna soluție pentru monitorizarea și controlarea casei tale inteligente, pentru a îți ține familia în siguranță și grijile departe de gândurile zilnice. Orice pachet achizițonat de la noi vine cu garanție 365 de zile și după ce ți-l instalăm îți oferim suport tehnic inclus telefonic sau pe email, astfel tu chiar nu vei mai avea nici o probelmă, niciodată. Dacă dorești să le testezi, să fii uimit/ă de ce poate face tehnologia din viitor, te așteptăm la sediu să le vezi în ’carne și oase’ sau sună-ne să venim la tine pentru a ți le prezenta.

Sau descoperă mai multe pe casadinviitor.ro. Hai cu noi în viitor!