Canon anunță astăzi atingerea unei noi performanțe industriale impresionante: producția a peste 70 de milioane de camere foto cu obiective interschimbabile EOS – cu film și digitale. Seria EOS a fost înfățișată pentru prima oară publicului în anul 1987 iar cea mai recentă reușită de producție marchează un record istoric de viteză și volum, la numai un an și patru luni de la depășirea cotei de 60 de milioane de unități – în luna octombrie, 2012.

Printre camerele care au contribuit la atingerea recordului se numără EOS-ul 70D – dotat cu tehnologie inovatoare Dual Pixel CMOS AF – și modelul EOS 100D – o cameră sensibilă și ușoară, cu performanțe excepționale.

Canon este dedicat dezvoltării unui parteneriat pe viață între clienți și produsele aflate sub umbrela brandului și continuă să introducă inovații în domeniul imagisticii, indiferent de nivelul de experiență al utilizatorilor, pentru ca amatorii de fotografie, pasionații și profesioniștii să se bucure deopotrivă de experiența Canon, prin surprinderea unor imagini la cea mai bună calitate.