ADATA™ Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante și produse NAND Flash, își va prezenta cele mai noi produse anul acesta la DISTREE EMEA, ce va avea loc in perioada 11-14 Februarie la Hotel Fairmont în Monaco. Fiind un eveniment major in domeniul ICT (Information and Communications Technology), DISTREE EMEA incorporează o gamă largă de noutăți tehnologice pentru piaţa consumatorilor.

La evenimentul de anul acesta, ADATA va prezenta noile dispositive din cadrul cunoscutelor linii de produse, inclusiv Memorii Flash USB, HDD-uri externe, SSD-uri, Module DRAM și carduri de memorie. În plus, compania va arăta direcţiile de dezvoltare ale accesoriilor pentru dispozitive mobile, produse proiectate sa facă față necesitățior numărului de consumatori aflat în continuă creștere. Implementarea tehnologiilor de acumulatori și wireless de ultimă generație va satisface utilizatorii de smartphone-uri și tablete. Printre produsele ce vor fi afișate se numără și acumulatorul portabil PV100 ce rezolvă problemele de alimentare ale dispozitielor moderne și standul inovativ de încărcare wireless, CE700 ce încarcă inductiv orice dipozitiv ce suportă tehnologia Qi.

ADATA este recunoscută în industria electronică de consum, drept o companie ce reacționează rapid și decisiv cererilor pieței, iar prezența la evenimentul DISTREE EMEA dovedește că acest trend va continua.