Canon lansează două modele noi de camere compacte cu superzoom – PowerShot SX600 HS și IXUS 265 HS. Ideale pentru începători într-ale fotografiei, aceia care își doresc să fie cât mai aproape de subiecți și de acțiune, chiar și de la distanță, cele două camere Canon beneficiază de funcții remarcabile în ceea ce privește zoom-ul, precum și de moduri creative de fotografiere și o serie de caracteristici avansate de conectivitate, oferind posibilitatea de a surprinde, înregistra și partaja momentele speciale rapid și ușor, în timp real. Cele două modele de camere compacte – PowerShot SX600 HS și IXUS 265 HS – îți păstrează amintirile în siguranță, în timp ce imprimantele foto compacte – SELPHY CP910 şi SELPHY CP820 – te invită să imprimi imaginile preferate, spre a le oferi în dar celor dragi.

Apropie frumusețea subiecților și acțiunea de la distanță PowerShot SX600 HS şi IXUS 265 HS au carcase compacte și permit apropierea de acțiune și de subiecții surprinși în momente inedite, mulțumită superzoom-ului de primă clasă de la Canon. Modelul PowerShot SX600 HS oferă flexibilitate de fotografiere în detaliu a peisajelor și panoramelor de cadru larg, cu ajutorul lentilelor de unghi-ultra-larg de 25mm, precum și capturarea de înaltă claritate a unor obiecte în prim-plan, fără a compromite calitatea imaginii. Optim pentru situațiile în care acțiunea se întâmplă de jur împrejur, Canon PowerShot SX600 HS este dotat cu un zoom optic 18x, iar alături de tehnologia Canon ZoomPlus 36x, capacitatea de transfocare a noului aparat tip point-and-shoot (încadrează-și-fotografiază) este impresionantă.

Compact, elegant și versatil, modelul Canon IXUS 265 HS îți va fi bun prieten la concerte, festivaluri, evenimente sociale. Privit din prisma lentilelor de zoom optic 12x și 25-300 mm, distanță focală, Canon IXUS 265 HS permite atât cadre adaptate de unghi-ultra-larg, cât și distanță telephoto.

Imagini de înaltă calitate în orice împrejurare

Tehnologia Canon înlesnește procesul de capturare a unor imagini de înaltă calitate, ambele noi modele de camere foto compacte, PowerShot SX600 HS şi IXUS 265 HS, cu procesor Canon DIGIC 4+, oferind responsivitate excepțională. Conceput pentru fotografii de zi sau de noapte, sistemul Canon HS (High Sensitivity) îmbină procesorul DIGIC 4+ cu un senzor de înaltă sensibilitate CMOS de 16mp, fiind capabil de a suprinde instantanee ultra detaliate.

Fotografiază, conectează-te şi partajează Partajarea imaginilor pe rețelele de socializare și stocarea lor preventivă în Cloud sunt comenzi rapide și simple pentru cele două camere foto – PowerShot SX600 HS și IXUS 265 HS. Prin intermediul unui buton dedicat – Mobile Device Connect – aparatele pot fi conectate pe loc la un smartphone; un plus de conectivitate îl aduce tehnologia NFC (Near Field Connectivity), care facilitează legătura cu dispozitive dotate cu NFC, pentru partajarea imaginilor în câțiva pași simpli.

Funcţiile de conectivitate ale celor două camere compacte Canon prezintă o noutate, anume funcţia Remote Shooting. Special concepută pentru fotografierea la distanţă, această caracteristică oferă libertatea de a realiza sesiuni foto cu prietenii sau membrii familiei la o distanță de cinci metri de aparatul de fotografiat, prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete. Ecranul dispozitivului ajutător afișează butoane care permit camerei să fie operată de la distanță, astfel încât imaginile să poată fi capturate, afișate și salvate în timp real.

Explorează-ți propria creativitate Oferă fotografiilor tale un supliment artistic cu o gamă considerabilă de efecte creative. Dacă nu eşti sigur ce efect să utilizezi, funcţia specială Creative Shot va alege pentru tine – poţi captura până la șase versiuni diferite ale aceleiași imagini, fiecare cu propria influenţă creativă. Poți selecta din cele patru teme – Monocrom, Retro, Special și Natural – cu un total de 46 de efecte creative. Canon PowerShot SX600 HS și IXUS 265 HS oferă avantajul de a retrăi momentele de culise, funcţia Hybrid Auto realizează o înregistrare video de 4 secunde, înainte de orice declanşare a butonului de fotografie. Toate fotografiile și clip-urile video se pot uni la editare într-un singur material pentru a reprezenta povestea completă.

Alături de tine, oriunde mergi – design compact, de buzunar Consistența este cuvântul de ordine, cele două modele Canon PowerShot SX600 și IXUS 265 HS sunt capabile de a captura imagini de înaltă calitate în condiții de lumină diurnă și nocturnă, cadru după cadru. Construit într-un corp metalic lucios de dimensiuni reduse, cu obiectiv de mare zoom şi disponibil în 4 (patru) culori inspirate – mov, roz, argintiu şi negru – versatilul IXUS 265 HS încape în orice buzunar, la îndemână pentru momente spontane. Ecranul LCD, cu o diagonală de 7.5 cm (3.0”) şi înaltă rezoluţie (461k dot), simplifică procesul de revizuire a fotografiilor. Noul PowerShot SX600 HS beneficiază de un ecran LCD PureColor II G cu o diagonală de 7.5cm (3.0”), ideal pentru captura de imagini în plină lumină solară.

SELPHY CP910 și SELPHY CP820 – Imprimă cele mai dragi amintiri Vei retrăi momentele speciale prin tipărirea fotografiilor cu noile imprimante SELPHY CP910 şi SELPHY CP820. Cu o funcție îmbunătățită de conectivitate, imprimanta SELPHY CP910 permite tipărirea fotografiilor direct de pe smartphone – prin intermediul dispozitivelor iOS™ și Android™ – și tipărirea de înaltă calitate a fotografiilor de pe aparatul de fotografiat wireless. Pentru flexibilitate, funcţia AirPrint™ permite imprimarea fotografiilor de pe dispozitive Apple compatibile, fără a instala un software. La ambele modele, există posibilitatea de a imprima direct de pe o serie de carduri de memorie compatibile sau de la orice dispozitiv compatibil PictBridge, inclusiv camere video. Fie că imprimi imagini de la evenimente speciale sau din vacanţă, cele două modele imprimă fotografii la calitatea unui laborator fotografic în mai puţin de un minut. Imprimantele au design compact, o interfaţă intuitivă şi un ecran LCD basculant cu diagonală de 6.8 cm (2.7’’) pentru o vizualizare accesibilă a fotografiilor. Poţi alege chiar şi varianta de finisare a fotografiei, cu trei opțiuni de finisare (lucioasă și două semilucioase), disponibile fără a fi nevoie să schimbi banda de cerneală sau hârtia.