După prima jumătate de milion de euro, fondatorii fondatorii au decis să ofere suplimentar 100.000 de euro pentru suprasubscriere până miercuri

Firma londoneză Crikle, dezvoltatorul unei soluții simple și unice de vânzare la distanță, a fost prima companie britanică ce s-a listat pe platforma de equity crowd-funding SeedBlink. Obiectivul inițial al rundei, în valoare de 500.000 de euro, a fost atins în doar câteva zile iar fondatorii au decis să ofere investitorilor, suplimentar, 100.000 de euro în campania de suprasubscriere.

“Noi, cei de la Crikle, suntem recunoscători pentru votul de încredere primit din partea investitorilor care ne-au ajutat să atingem primul obiectiv de finanțare prin SeedBlink cu atât de mult entuziasm. Așteptăm cu nerăbdare sprijinul lor în continuare în misiunea Crikle de a inova în domeniul vânzării la distanță. ”, declară Diwaker Singh, CEO și fondator al Crikle.

Noul obiectiv este stabilit la 600.000 de euro. După atingerea acestuia, runda se consideră încheiată. Campania va dura până miercuri, 16 decembrie sau până a atingerea sumei maxime de 600.000 de euro.

Participarea Crikle la această rundă de investiții s-a realizat la o evaluare pre-money de 4,4 milioane euro. Compania își asigurase 100.000 de euro în timpul unei runde private, înainte de listarea publică pe SeedBlink. Unul dintre investitorii săi anteriori, Radu Georgescu, a făcut o investiție suplimentară pentru a sprijini compania în următoarea etapă a evoluției sale.

Crikle a fost fondată de Diwaker Singh în 2019, binecunoscut în România implicarea în companii locale cu operațiuni globale precum RAV Antivirus, Avangate, Coinzone și Vector Watch. Având echipa de dezvoltare în București și pe cea de management și marketing în Marea Britanie, Crikle este un pionier global al soluțiilor inteligente de vânzare de la distanță, într-un moment în care a vinde oriunde, de oriunde, este o prioritate pentru companii.

Activă în prezent în Marea Britanie și Statele Unite, cu un produs aflat în fază beta, Crikle urmează a opera global încă de la începutul anului următor. În acest moment, platforma Crikle are mai mult de 100 de clienți plătitori și peste 500 în sistem trial. Compania prognozează să ajungă la peste 30.000 de până la finalul lui 2023.