Angajații Brother România, alături de cei ai partenerului său – Xerom Sevice – și Clubul de Ecologie și Turism Montan Albamont, au participat din nou la acțiunea de igienizare a zonei protejate Rimetea din județul Alba.

Zona protejată Rimetea din județul Alba, între orașele Alba Iulia și Cluj, este o zonă din ce în ce mai vizitată de turiști, ceea ce vine cu o serie de riscuri în ceea ce privește păstrarea curățeniei în zonă. Brother s-a implicat constant alături de partenerii săi în această acțiune de ecologizare, fiind o acțiune continuă între anii 2012 și 2018, acțiune reluată în 2022 și continuată anul acest din spiritul de responsabilitate socială față de comunitățile locale.

”Suntem alături de partenerii Brother în această acțiune de igienizare a zonelor naturale aflate în zona protejată Rimetea pentru că ne asumăm responsabilitatea față de natura care ne înconjoară, care ne oferă oxigenul de zi cu zi și ne bucură cu un colorit deosebit. Aceste acțiuni au rolul atât de a ne oferi câteva clipe de relaxare în mediul natural, cât și sentimentul că vom contribui alături de partenerii noștri de business în activități de responsabilitate socială”, a declarat Simona Țăndărică.

Pentru a susține Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Organizației Națiunilor Unite (ONU), compania a implementat programul Brother Group Environment Vision 2050 prin care se alătură celor mai importante companii ale lumii care își asumă responsabilitatea față de natură. Alături de programul de igienizare, companie derulează an de an și un program de susținere a noilor generații de specialiști în mediu cu specializarea în lucrări de îmbunătățiri funciare și de protecție a mediului, pentru păstrarea și promovarea biodiversității.