BenQ, brand global recunoscut pentru excelenţa în dezvoltarea monitoarelor pentru gaming, a lansat în cadrul Dreamhack ZOWIE Open Bucuresti 2016 noul monitor eSports XL2735, sub marca ZOWIE by BenQ și a prezentat întreaga gamă de monitoare eSports Zowie.

Fiind sponsorul principal al evenimentului de anul acesta, ZOWIE a susținut performanțele echipelor profesioniste de pe scena principală, punând la dispoziția acestora cele mai performante monitoare de eSports din seria XL, în timp ce vizitatorii standului ZOWIE by BenQ au avut șansa să testeze noul monitor XL2735, precum și gama de periferice eSports de la ZOWIE.

Lansarea noului monitor, demonstrează încă o dată dedicarea companiei pentru piața de eSports, oferind profesioniştilor din domeniul gaming-ului cele mai performante echipamente.

XL2735

Noul XL2735 este o adevărată “bestie” ce încorporează cele mai noi tehnologii în materie de optimizare a imaginii și a gameplay-ului. Este un monitor destinat profesioniștilor dar și pasionaților de eSports, ce oferă o diagonală impresionantă de 27” și o rezoluție QHD, pentru a nu se pierde nici un detaliu de joc. Are la bază un panel TN special, capabil să ofere un timp de răspuns de 1ms GTG și o rată de refresh la 144Hz.

 

La fel ca si predecesorul său, include tehnologia Black eQualizer, Color Vibrance și Flicker Free, însă spre deosebire de acesta vine dotat cu noua tehnologie BenQ Dynamic Accuracy, capabilă să optimizează gameplay-ul și să reducă efectele de blur și ghosting ce apar la jocurile cu acțiune rapidă precum CSGO sau Overwatch.

Demo Dynamic Accuracy:              – https://youtu.be/rw_CVCyNCHk

https://youtu.be/O3h5MzZruY4

Descoperim aici si o îmbunătățire a design-ului, prin introducerea unor Shield-uri ajustabile, cu rolul de a ajuta jucătorul să se concentreza 100% la gameplay, dar și a unui nou model de S Switch ce permite trecerea rapidă prin diferitele moduri de vizualizare a imaginii presetate.

Vital

Tot în cadrul evenimentului, vizitatorii standului ZOWIE by BenQ au avut ocazia să testeze cel mai nou produs din gama gear-urilor, noua placă de sunet externă ZOWIE VITAL.

 

Spere deosebire de plăcile de sunet tradiționale, VITAL este un dispozitiv plug and play ce nu necesită drivere. Este o placă de sunet pe USB, cu control touch și amplificare, ce oferă o paletă impresionantă de posibilități, de la modificare sonorului la opțiuni de ajustare bass și treble, precum și dezactivarea/activarea microfonului.

 

FK Series

Indiferent de mâna dominantă pe care o foloseşti, seria de mouși FK este concepută să ofere maximum de confort.

Au un design low profile, ce permite o prindere în mană de tip claw, oferind un control mai bun şi rapiditate în acţiuni. Produsele acestei serii sunt ambidextre, dotate cu doua butoane pe fiecare parte, un DPI optimizat de 3200 şi doua tipuri de dimensiuni ale mouse-ului.

ZA series

Este o serie concepută să ofere confort atât pentru utilizatorii ce folosesc mâna dreapta, cât şi pentru cei ce folosesc în mod uzual mâna stângă. Produsele dispun de un DPI optimizat de 3200 şi patru butoane, perfecte pentru a oferi confort la utilizarea mouse-ului indiferent de mâna utilizată.

Seria ZA oferă diversitate, fiind disponibilă în trei tipuri de mărimi, mică pentru ZA13, medie pentru ZA12 şi mare pentru ZA11.

 EC series 

Se adresează exclusiv jucătorilor ce folosesc mâna dreaptă, oferind o libertate mult mai mare la mişcarea din încheietură. Cele două modele ale seriei, diferenţiate doar de dimensiune, sunt dotate cu un DPI optimizat de 3200 şi au un design special ce oferă un confort maxim.

 CAMADE 

 

CAble MAnagement Device, este un suport pentru fixarea cablului de mouse, astfel încât acesta să nu restricţioneze mişcarea utilizatorului în jocurile mai antrenante, unde precizia este totul. Are o bază antiderapantă, ce îi oferă stabilitate, şi o clamă din cauciuc cu ajustare pe înălţime, ce oferă confort în utilizare.

Fiecare jucător are propriul stil, iar preferințele diferă mai ales în privinţa mouse-ului folosit, de aceea noul line-up ZOWIE oferă aceeaşi tehnologie performantă în diferite forme și dimensiuni, astfel încât fiecare jucător să poată alege modelul ce i se potriveşte, fără a sacrifica performanța.