Belkin, compania care dezvoltă produse tehnologice inspirate de oameni, a prezentat o nouă gamă de huse pentru iPhone şi iPad cu modelele noastre preferate concepute exclusiv de către designerul de modă Orla Kiely pentru Belkin.

Belkin a selectat manual imprimeuri ce poartă semnătura renumitei colecţii a designerului Orla Kiely de modele şi imprimeuri textile. Fiecare husă pentru iPhone şi iPad este realizată dintr-un material rezistent şi care se mulează perfect pe dispozitiv, fiind moale la atingere şi adaptată formei dispozitivului dumneavoastră. Caracteristicile suplimentare includ poziţii de vizualizare personalizabile şi unghiuri reglabile care vă solicită mai puţin încheieturile mâinii atunci când tastaţi.

„Această colecţie de huse inspirate din modă, creată de designerul de renume internaţional Orla Kiely, este dovada că funcţionalitatea poate fi asociată cu o viziune artistică”, afirmă Albert Farag, Manager de produs EMEA pentru accesorii smartphone de la Belkin. „Fiecare husă este realizată în primul rând pentru siguranţa şi securitatea dispozitivului dumneavoastră, având un design incredibil de minimalist şi oferindu-vă protecţie maximă, fără să adauge volum suplimentar.”