Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță  lansarea cititorului AXIS A4020-E care permite accesul ușor, în siguranță și fără contact în incinte.

Cititorul este adaptat perfect centralelor de control conectate la rețea, completând în mod convenabil și fiabil orice sistem Axis de acces.

AXIS A4020-E are un design care permite montarea sa perfectă în spații înguste și pe cadrul ușilor. Dispune de certificare IP65, NEMA 4X și IK07, fiind ideal pentru utilizarea în mediile dificile, atât în spațiile interioare cât și în exterior.

În plus, permite detectarea accesărilor ilegale și are încorporate funcții de securitate cibernetică, pentru a preveni accesul neautorizat și a proteja sistemul.

Caracteristicile principale:

  • Design care se potrivește perfect cu unitățile de acces și acreditările Axis;
  • Suport pentru majoritatea cardurilor RFID de 13,56 MHz;
  • Clasificare IP65 și IK07, pentru utilizarea în mediile dure;
  • Element securizat cu certificare EAL6+, pentru un plus de protecție;
  • Instalare facilă.

Acest cititor inteligent este conceput să răspundă cerințelor specifice ale sistemului și acceptă majoritatea tipurilor de carduri RFID inteligente cu tehnologie de acreditare de 13,56 MHz. În plus, suportă protocoalele Open Supervised Device Protocol (OSDP) și Secure Channel Protocol (SCP), garantând siguranța comunicațiilor și conexiunilor.