Avangate, platforma eCommerce care sprijina companiile din intreaga lume sa isi maximizeze veniturile obtinute din vanzarea de software, SaaS si solutii digitale, a anuntat lansarea de toamna a solutiei sale integrate. Platforma Avangate dispune acum de functionalitati suplimentare ce vor ajuta firmele sa obtina o crestere sustenabila, pe termen lung.

 

Noul update al platformei, lansat sub denumirea Growth Accelerator Suite, reuneste o colectie de functionalitati si unelte pentru eCommerce ce au la baza cele mai bune practici identificate de Avangate din experienta ultimilor ani, toate concepute pentru a maximiza veniturile recurente.

 

Erich Litch, Chief Revenue Officer la Avangate, a declarat: “In conditiile economiei actuale in care multiple servicii se vand pe baza de abonament, companiile pur si simplu nu pot scala propriile afaceri pentru a atinge potentialul maxim decat daca simplifica anumite elemente de baza. Acest update al platformei Avangate, care se bazeaza pe sute de metode de crestere a vanzarilor testate de-a lungul anilor, le ofera companiilor de software, SaaS si servicii digitale, puterea de a raspunde rapid cerintelor pietei si de a oferi consumatorilor experiente valoroase si consecvente in ceea ce priveste brandul lor. Daca nu rezolvi rapid unele situatii cum ar fi abandonarea unui cos de cumparaturi in magazinul tau online, comunicarea cu clientii, atunci nu te poti concentra pe obiectivul de a creste vanzarile si nu poti maximiza veniturile recurente. Noi ajutam companiile exact in aceste situatii, astfel incat eforturile lor sa se indrepte in directia care ce conteaza cel mai mult – cresterea”.

 

Principalele facilitati oferite de Growth Accelerator Suite includ imbunatatiri pentru:

 

  • Conversia in cosul de cumparaturi – Avangate a optimizat motorul dedicat achizitiei de clienti cu un nou produs, ConvertPlus. Aceasta capabilitate utilizeaza cele mai recente tehnologii de pe piata si incorporeaza  cele mai bune practici in domeniul conversiilor si autorizarii platilor. In plus, pe baza analizarii unei cantitati mari de informatii din tranzactii si legate de comportamentul utilizatorilor, ConvertPlus ofera clientului final, cumparatorul, o experienta superioara in procesul de achizitie online.

 

 

  • Interactiunea cu clientii – cel mai recent instrument dedicat comunicarii  cu clientii, EngagePlus, include optiuni extinse de personalizare a email-urilor, ceea ce permite companiilor sa controleze cu precizie intregul proces de comunicare cu cumparatorii, de la prima achizitie pana la fiecare plata recurenta. EngagePlus permite companiilor sa creeze versiuni personalizate de interactiune care se potrivesc cel mai bine cu profilul cumparatorilor.

 

Referindu-se la noile functionalitati, Endora Ripeanu, Global Retention & Loyalty Manager, B2C la Bitdefender, client Avangate si lider pe piata solutiilor software de securitate, a declarat “Adaptam constant continutul si stilul email-urilor legate de procesul de cumparare pentru a le alinia cu lansarile de produse. Functia self-service, spre exemplu, ne permite sa experimentam rapid diferite verisuni de email,  fara a depinde de un furnizor extern. De asemenea, putem crea teme pe care le folosim in mai multe e-mailuri cu un singur click si toate modificarile pot fi reproduse instant pe toate site-urile noastre localizate”.

 

  • Cresterea locala – Avangate a introdus un motor imbunatatit pentru managementul promotiilor, necesar in segmentarea clientilor pe baza unor criterii specifice pentru campaniile de loialitate: tara, domeniu, sursa de vanzare, limba si multe altele.

 

  • Controlul platilor – Noua versiune Avangate include, de asemenea, un nou instrument pentru managementul in sistem self-service al metodelor de plata in functie de tara. In plus, mai multe metode de plata au fost adaugate listei existente de peste 40 de instrumente, printre care ACH in Statele Unite si in BoletoFlash in Brazilia.

 

Majoritatea noilor actualizari sunt disponibile imediat pentru clientii Avangate. Unele functii vor fi lansate in cursul lunilor urmatoare sau vor fi disponibile ca si add-on-uri.

 

Pentru mai multe detalii despre aceste actualizari, vizitati pagina de internet dedicata lansarilor.