Avangate, lider pe piața de soluții de comerț electronic pentru producătorii de software, Cloud și servicii online, obține locul patru în clasamentul Online Advertising Blue Book Top 20 CPS Affiliate Networks pentru 2015, fiind totodată prima rețea specializată pe produse digitale în cadrul aceluiași top. Cu o creștere de șapte  poziții față de 2014 și 10 poziții față de anul precedent, acest clasament reflectă succesul Avangate în domeniul marketingului prin afiliați, precum și sprijinul considerabil primit din partea afiliaților, clienților și agențiilor cu care firma lucrează.

Topul 20 Blue Book este realizat de către mThink și are drept criterii de clasament reputația, clientela, popularitatea și dimensiunile a peste 400 de rețele de afiliere globale. O parte importantă a procesului de clasificare este reprezentată de chestionarea a peste 32.000 de persoane din industrie, alături de metodele tradiționale de cercetare de piață, opinii agregate ale experților în afiliere, date de trafic online și indicatori de măsurare a influenței în domeniu.

“Avangate continuă să evolueze într-un mod impresionant de la an la an în cadrul clasamentului Blue Book, bucurându-se de un sprijin puternic din partea comunității de vânzători.” spune Chris Trayhorn, CEO mThink. “Fiind prima rețea de afiliați specializată pe bunuri digitale în clasamentul actual, Avangate este dovada că specializarea și calitatea serviciilor sunt foarte apreciate în această industrie dinamică.”