Monitoarele de gaming de 42 de inchi (ROG Swift OLED PG42UQ) și de 48 de inchi (ROG Swift OLED PG48UQ) cu panou anti-reflexie oferă imagini 4K la o rată de reîmprospătare de 138 Hz (cu overclocking) și un timp de răspuns GTG ultra-rapid de 0,1 ms.

  • Monitoare de gaming OLED 4K captivante de 42 de inchi și de 48 de inchi, cu o rată de reîmprospătare de până la 138 Hz (cu overclocking)
  • Un radiator personalizat de mari dimensiuni permite temperaturi cu până la 8% mai mici, pentru longevitatea OLED-ului
  • Stratul de microtextură anti-reflexie reduce reflexiile pentru culori mai precise și experiențe de vizionare mai bune
  • Setare opțională de luminozitate uniformă pentru o luminozitate constantă a imaginii
  • Oferă cele mai întunecate nuanțe de negru, luminozitate perceptivă ridicată, timp de răspuns GTG ultrarapid de 0,1 ms, plus acoperire în proporție de 98% a gamei de culori DCI-P3 și diferență de culoare Delta E<2

Republic of Gamers (ROG) a anunțat disponibilitatea monitoarelor de gaming din seria Swift OLED. Acestea dispun de panouri OLED de ultimă generație, care oferă o eficiență mai mare și imagini mai luminoase, precum și un aranjament al sub-pixelilor care oferă niveluri extreme de detaliere și text clar definit, pentru a îmbunătăți experiența de vizionare.

ROG Swift OLED PG42UQ de 42 de inchi este proiectat pentru jocuri captivante pe desktop și oferă imagini 4K la o rată de reîmprospătare overclock-ată de 138 Hz. Panoul OLED asigură cele mai profunde nuanțe de negru, precum și culori uimitoare datorită gamei de culori DCI-P3 de 98% și diferenței de culoare Delta E<2. În plus, un timp de răspuns ultra-rapid de 0,1 milisecunde (GTG) asigură experiențe de vizionare și de joc excelente. Mai mult, modelul mai mare ROG Swift OLED PG48UQ de 48 de inchi este ideal pentru cei care doresc să își joace jocurile la o scară și mai mare.

Monitoarele ROG OLED includ un radiator personalizat care oferă o suprafață mai mare pentru transferul de căldură, ceea ce duce la temperaturi de funcționare cu până la 8% mai mici, pentru a asigura o performanță și o longevitate mai bună a OLED-ului.

Spre deosebire de panourile OLED lucioase standard, panourile din monitoarele de gaming ROG OLED dispun de un strat special de microtextură anti-reflexie pentru a reduce reflexiile și a minimiza distragerea atenției. Există, de asemenea, setarea opțională de luminozitate uniformă care menține nivelul de luminozitate pentru a asigura o vizionare confortabilă atunci când se schimbă dimensiunea ferestrelor albe strălucitoare sau în timpul sesiunilor maraton de jocuri.

Jocuri la o scară epică

Aceste ecrane compatibile cu G-SYNC sunt concepute pentru jucătorii care doresc cea mai bună configurație de gaming pentru desktop. Swift OLED PG42UQ de 42 de inchi oferă imagini incredibil de captivante, iar dacă acest lucru nu este suficient, este disponibil și PG48UQ de 48 de inchi. Ambele monitoare sunt capabile să redea imagini cu rezoluții de până la 4K (3840 x 2160) la o frecvență uimitoare de 138 Hz (overclock-ată). În plus, ambele monitoare dispun de un radiator personalizat care răcește eficient panoul OLED, în timpul jocurilor de lungă durată. Radiatorul reduce temperaturile interne cu până la 8% pentru a permite o performanță mai bună a OLED-ului și pentru a preveni efectul de burn-in. Acest sistem robust de răcire fără ventilator funcționează silențios pentru a minimiza distragerile, permițând utilizatorilor să se concentreze asupra jocului.

Panouri OLED de ultimă generație

Seria ROG Swift OLED utilizează tehnologia OLED de ultimă generație ce oferă o eficiență energetică excepțională și un contrast deosebit. Aranjamentul sub-pixelilor oferă imagini uimitor de detaliate și text clar definit, pentru a îmbunătăți experiența de vizionare. PG42UQ și PG48UQ sunt primele monitoare OLED pentru jocuri din lume care dispun de un strat special de microtextură anti-reflexie, care reduce reflexiile de la sursele de lumină ambientală, reducând totodată elementele de pe ecran care îți pot distrage atenția. Funcția opțională de luminozitate uniformă menține nivelurile de luminozitate constante pentru o vizionare mai bună în timpul jocurilor, vizionării de filme, precum și a sarcinilor de productivitate.

Imagini uimitoare și realiste

Panoul OLED dispune de un raport de contrast de 1.500.000:1, o acoperire a gamei de culori DCI-P3 de 98% și o diferență de culoare Delta E<2 pentru a oferi culori fotorealiste și cele mai profunde nuanțe de negru. Ambele monitoare includ, de asemenea, HDR10 și culori True 10-bit. Timpul de răspuns este de 0,1 ms, adică aproape instantaneu. PG42UQ și PG48UQ dispun de DisplayPort™ 1.4, două porturi HDMI 2.1 cu lățime de bandă de 48 Gbps și două porturi HDMI 2.0. În plus, acestea includ și un hub USB și o priză pentru trepied în partea superioară a monitorului pentru conexiuni la diverse dispozitive.

Pentru a asigura o fidelitate audio incredibilă care să completeze experiența de joc, PG42UQ și PG48UQ au două difuzoare frontale SOUND BY Harman Kardon de 10 wați și un woofer de 15 wați pentru a oferi o fidelitate audio incredibilă.

Campania ROG OLED

Republic of Gamers desfășoară o campanie pe Instagram pentru promovarea monitoarelor de gaming ROG OLED. ROG a creat un filtru care le permite gamerilor să vizualizeze cum ar arăta PG42UQ și PG48UQ pe biroul lor. Participanții au șansa de a câștiga propriul monitor de gaming prin simpla realizare a unui videoclip cu filtrul pentru monitoarele ROG OLED și prin partajarea acestuia pe Instagram Reels cu hashtag-urile #ROGOLEDmonitor și #ROGmonitor, precum și cu etichetarea @ROGglobal.

ROG Swift OLED PG42UQ și PG48UQ vor fi disponibile pe plan global la prețuri începând de la aprox. 1399$, respectiv de la aprox. 1499$.