Produsele eligibile ProArt oferă acces pe o perioadă limitată la software-ul Nucoda și instrumentele digitale Filmworkz de la Digital Vision World.

  • Noul pachet bundle oferit în colaborare cu Digital Vision World (DVW) este conceput să îmbunătățească experiența creativă și fluxurile de lucru creative
  • Produsele eligibile ProArt includ o perioadă de acces de șase luni la softwareul Nucoda și 60 de zile de acces la instrumentele Filmworkz, reprezentând o valoare adăugată de 4.260 euro.
  • Lista produselor eligibile include monitoarele din seriile ASUS ProArt Display PA și PQ, placa de bază ProArt Z490-CREATOR10G și desktop-ul ASUS Mini PC ProArt PA90.

ASUS a anunțat pachetul bundle ProArt oferit în colaborare cu Digital Vision World (DVW), lider în instrumente de procesare digitală a imaginii. Clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, care achiziționează un produs ProArt eligibil vor primi un abonament pe șase luni la software-ul Nucoda (în valoare de 4.150 Euro) și 60 de zile acces la setul de instrumente Filmworkz (în valoare de 110 de euro).

“Suntem deosebit de încântați de oportunitatea asocierii cu Digital Vision World, unul dintre cei mai renumiți furnizori de soluții de procesare a imaginii”, a declarat Jeff Wang, director senior al EMEA Territory Product Management din cadrul ASUS. “Acest parteneriat reunește monitoarele noastre ProArt de înaltă performanță, plăcile de bază și mini-PC-urile, cu instrumentele digitale excepționale, oferindu-le creatorilor de conținut cea mai bună soluție creativă care, de asemenea, îmbunătățește fluxurile de lucru.”

DVW lucrează cu creatorii de conținut și studiourile TV și de film, furnizându-le Digital Vision Optics (DVO) și instrumente de îmbunătățire a culorii ce îi ajută pe profesioniștii din post-producție să-și transpună viziunea.

“Sunt încântat să anunț că Digital Vision World a făcut echipă cu ASUS, una dintre cele mai inovatoare și interesante companii de tehnologie din lume”, a declarat Mark Coleman, director de vânzări globale, Digital Vision World. “Acest nou parteneriat oferă o oportunitate unică și exclusivă pentru comunitatea creativă, care s-ar putea să nu aibă acces în mod normal la soluțiile noastre premium de post-producție. Software-ul nostru de ‘color grading’ și instrumentele noastre DVO laureate Emmy Award sunt utilizate pe cele mai mari programe film și televiziune din industrie.”

Pachetul bundle ProArt și DVW

Din 28 octombrie 2020 până în 28 martie 2021, fiecare achiziție de produse eligibile ProArt din Europa, Orientul Mijlociu și Africa include în pachet software-ul DVW, cu un abonament de șase luni la softwareul Nucoda și 60 de zile acces la instrumentele Filmworkz. Softwareul DVW și instrumentele Filmworkz au o valoare de 4.260 euro. Setul de instrumente Filmworkz include DVO Clarity, DVO Sharpen, DVO Regrain RGB, DVO Chroma, DVO Pixel și DVO Brickwall.

Produsele eligibile sunt seriile de monitoare ASUS ProArt PA și PQ (PA24AC, PA27AC, PA248QV, PA278QV, PA27UCX-K, PA329C, PA32UC-K, PA32UCX-K, PA32UCX-PK, PA34VC, PQ22UC), plăcile de bază ASUS ProArt Z490-CREATOR10G și Mini PC-ul ASUS ProArt PA90. Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați https://www.asus.com/event/power-up-your-creativity.

Gama ProArt le oferă profesioniștilor și utilizatorilor de zi cu zi soluții digitale cuprinzătoare cu performanțe excepționale pentru a ajuta la maximizarea potențialului creativ. Odată cu lansarea primului monitor ProArt în anul 2011, gama ProArt a evoluat în mod continuu pentru a întruni cerințele profesioniștilor și ale domeniilor creatoare de conținut cum ar fi fotografia și videografia, precum și designeri 3D, dezvoltatori de jocuri și alte discipline.

Monitoarele ProArt dispun de acuratețe a culorilor, pre-calibrare din fabrică și conexiuni cuprinzătoare, ce le face ideale pentru orice flux creativ.

Plăcile de bază ProArt Z490-CREATOR le oferă creatorilor de conținut performanțe optime și includ funcții esențiale cum ar fi extinderea graficii, conectivitate ideală cu porturi Thunderbolt 3, Ethernet 10-gigabit și fiabilitate de încredere.

ASUS Mini PC ProArt PA90 se adresează unor cerințe specifice ale creatorilor de conținut, furnizând performanțe stabile pentru CAD (computer aided design) și alte activități creatoare de conținut.