VivoBook S14 (S435) este o serie de laptopuri de 14 inchi, ușoare, puternice, certificate Intel Evo, dotate cu procesoare Intel Core din generația a 11-a și grafică Intel Iris Xe.

  • Simplifică totul: Cel mai ușor VivoBook de 14 inchi are 1,3 kg și o grosime de 15,9 mm, cu un design compact, pentru mobilitate dincolo de limite
  • Performanțe mai bune: Certificat Intel Evo, cu procesoare Intel Core din generația a 11-a, grafică Iris Xe, 16 GB RAM, WiFi 6, autonomie de 17 ore, SSD-uri PCIe de 1 TB
  • Inteligent: Tehnologia ASUS Intelligent Performance Technology oferă un plus de performanță de până la 40%, cu autonomie de durată și răcire eficientă
  • Design elegant și modern: Carcasa integral metalică cu finisaj Deep Green; ecran NanoEdge cu raport ecran/corp de 90%; certificat TÜV Rheinland pentru protecția ochilor

ASUS a anunțat disponibilitatea în România a noului VivoBook S14 (S435), un laptop ultra-ușor de 14 inchi, certificat Intel Evo, susținut de cele mai noi procesoare Intel Core din generația a 11-a, îmbunătățite cu tehnologia ASUS Intelligent Performance pentru creșterea performanțelor cu până la 40%. Având doar 1,3 kg și o grosime de 15,9 mm, VivoBook S14, cu carcasă integral metalică, este cel mai ușor model VivoBook de 14 inchi, cu un design ultra-compact și subțire, gata de acțiune oricând, oriunde.

Specificațiile puternice includ grafica Intel Iris Xe, până la 16 GB de memorie RAM, WiFi 6 îmbunătățit cu ASUS WiFi Master, SSD PCIe ce urcă în gamă până la 1 TB pentru stocare ultrarapidă și baterie de înaltă capacitate pentru autonomie de până la 17 ore. VivoBook S14 are un aspect extraordinar, nou, cu un finisaj de culoare Deep Green, cu margini tăiate cu diamant, care îi sporesc stilul îndrăzneț.

Simplifică totul

Având numai 1,3 kilograme și un profil suplu de 15,9 mm, VivoBook S14 este conceput să ușureze totul – de la propriul rucsac la fluxurile de lucru – astfel, utilizatorii pot să-și termine la timp proiectele din mers, oriunde, oricând.

Ecranul NanoEdge, cu ramă foarte subțire pe cele patru laturi pentru un raport ecran/corp de 90%, extinde spațiul vizibil pentru a le oferi utilizatorilor o experiență de vizionare vie, captivantă și mai spațioasă. De asemenea, reduce dimensiunile generale ale laptopului pentru a oferi modelului VivoBook S14 o amprentă ultra-compactă. VivoBook S14 are o amprentă mai mică atunci când este așezat pe birou, oferind mai mult spațiu utilizatorului. Afișajul este certificat de TÜV Rheinland pentru emisii reduse de lumină albastră, deci este mai plăcut pentru ochi chiar și atunci când este utilizat pentru perioade lungi de timp.

Mai performant și mai inteligent

VivoBook S14 este un partener puternic pentru descoperire, creație și explorare. Fie că este vorba de multitasking productiv, editare multimedia sau jocuri casual, cel mai recent procesor Intel Core i7 din a 11-a generație, memoria de 16 GB, grafica Intel Optane H10 și grafica Intel Iris Xe facilitează orice sarcină de lucru și permit utilizatorilor să se concentreze asupra lucrurilor importante. Un SSD PCIe cu capacitate de până la 1TB furnizează stocare ultrarapidă pentru timpi rapizi de boot și acces aproape instant la date.

Laptopul încorporează, de asemenea, noua tehnologie ASUS Intelligent Performance, care oferă o creștere a performanței de până la 40%, oferind în același timp o autonomie mare, împreună cu o eficiență de răcire îmbunătățită pentru o funcționare silențioasă și stabilă. VivoBook S14 integrează cel mai recent WiFi 6, îmbunătățit cu tehnologia exclusivă ASUS WiFi Master: acesta include ASUS WiFi Smart Connect, care selectează automat cea mai bună sursă WiFi, astfel încât laptopul să se conecteze întotdeauna perfect la cel mai bun semnal WiFi și la hotspot-urile mobile cunoscute, chiar și atunci când vă deplasați între camere. Pentru conectivitate fără efort, VivoBook S14 oferă cel mai recent port USB-C Thunderbolt 4, ultrarapid, care acceptă transferuri de date de până la 40 Gbps, monitoare externe 4K UHD sau 8K și încărcare rapidă. Există, de asemenea, porturi USB 3.2 Gen 1 și USB 2.0, precum și un cititor de carduri microSD – astfel încât utilizatorii să poată conecta cu ușurință toate perifericele curente, monitoare și proiectoare.

Design elegant și modern

VivoBook S14 înseamnă celebrarea individualității utilizatorului. Când capacul este deschis, tasta Enter de culoare galben strălucitor de pe tastatura iluminată ocupă un loc central, iar utilizatorii pot personaliza aspectul extern cu autocolantele incluse, care prezintă grafică și fraze unice concepute pentru a completa finisajul verde profund. Marginile clasice tăiate cu diamant, o carcasă elegantă din metal și logo-ul unic al capacului VivoBook îmbunătățesc aspectul și senzația acestui laptop, creat cu măiestrie.

Pentru introducerea ușoară a datelor, VivoBook S14 este disponibil împreună cu ASUS NumberPad 2.0. O atingere a pictogramei transformă touchpad-ul într-un tastatură numerică iluminată cu LED-uri. De asemenea, utilizatorii pot modifica nivelul de luminozitate prin intermediul pictogramei din stânga sus sau pot glisa pentru a activa calculatorul Windows. Pentru cea mai bună experiență audio pentru lucru de la distanță și conferințe video, VivoBook S14 include tehnologia de anulare a zgomotului ASUS AI. Aceasta utilizează învățarea automată pentru a izola zgomotul nedorit de vocea umană. Clear Voice Mic filtrează zgomotul ambiental, iar toate vocile individuale, din zone diferite, pot fi normalizate pentru o calitate optimă a apelurilor în conferință. Clear Voice Speaker filtrează toate zgomotele ambientale cu excepția vocii – astfel încât utilizatorii să poată auzi ce spun toți ceilalți. Cel mai recent software MyASUS integrează perfect laptopul VivoBook S14 cu dispozitivele mobile, de la smartphone-uri la tablete. Funcțiile noi includ transferuri wireless de fișiere și URL pentru utilizatorii care au frecvent nevoie să partajeze fișiere sau să vizualizeze site-uri web între laptop și dispozitivele mobile; Remote File Access pentru a permite accesul facil la stocarea PC-ului prin intermediul unui dispozitiv mobil; și modurile Mirror și Screen Extender care permit utilizatorilor să efectueze sarcini multiple pe un dispozitiv mobil și laptop conectat.

Preț și disponibilitate

ASUS VivoBook S14 (S435) este disponibil deja în România în diverse configurații, cu prețuri ce încep de la aprox. 4199,99 lei (taxe incluse).

  • ASUS VivoBook S14 S435EA-KC048T: Procesor Intel Core i7-1165G7, Memorie RAM 8GB LPDDR4X, SSD PCIe 512GB
  • ASUS VivoBook S14 S435EA-KC049T: Procesor Intel Core i7-1165G7, Memorie RAM 16GB LPDDR4X, SSD PCIe 512GB
  • ASUS VivoBook S14 S435EA-KC050R: Procesor Intel Core i7-1165G7, Memorie RAM 16GB LPDDR4X, SSD PCIe 1TB
  • ASUS VivoBook S14 : Procesor Intel Core i5-1135G7, Memorie RAM 8GB LPDDR4X, SSD PCIe 512GB