ASRock, lider mondial în producţia plăcilor de bază, oferă un număr limitat de coduri în valoare de 15$ ce pot fi folosite pentru a activa echipamentul inclus în ‘’Assassin’s Creed Pack” din jocul Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms. Aceste coduri sunt oferite la fiecare achiziție a unui produs din seria ASRock Intel 8/9, Intel Bay Trail-D și AMD FM2+. Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms este disponibil în magazinul online ASRock’s APP Shop începând cu 19 Noiembriem 2014.

Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms este un shooter pentru PC-uri, în care poţi opta pentru una dintre cele trei clase de soldați de elită, dotați cu arme de ultima generație, pentru a domina câmpul de luptă.

ASRock nu numai că oferă un acces uşor prin APP Shop la jocul Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms, dar oferă și pachetul “Assassin’s Creed Pack”  în ediție limitată, ce include EV-S1 HOOD AC, Light Tactical Suit AC T și trei arme FIVE SEVEN AC. Doar un număr limitat de utilizatori vor avea șansa să folosească echipamentul, oferta fiind de doar 2.000 de pachete gratis ce pot fi deblocate odată cu achiziția unei plăci de bază din gama ASRock seria Intel 8/9, Intel Bay Trail-D sau AMD FM2+!

ASRock APP Shop este un pachet software ce livrează cele mai practice programe și unelete, integrate într-o singură interfață. Toate acestea pot fi descărcate de utilizatori printr-un singur click. Acest App Shop este foarte util utilizatorilor ASRock pentru întreținerea sistemului și optimizarea lui.

Acest pachet promoțional este disponibil în toate țările fiind disponibil pe ASRock APP Shop în limba engleză, germană, franceză, poloneză și portugheză. În momentul actual jocul nu este acceptat în China.

Pentru mai multe informații privind Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms  “Assassin’s Creed Pack”, vizitați:

http://ghost-recon.ubi.com/ghost-recon-phantoms/

Lista sistemelor ce suportă ASRock APP Shop:

http://www.asrock.com/microsite/IntelX99/support%20list/support%20list.html