ASBIS și UNITED24, platforma de strângere de fonduri inițiată de președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, au început strângerea de fonduri pentru ajutor medical în Ucraina.

Pentru a susține inițiativa, marca de lux Bang & Olufsen a creat o serie limitată a emblematicei sale boxe Beosound 2 – aceasta fiind realizată în culorile steagului ucrainean.

Toate donațiile strânse vor fi folosite pentru achiziționarea de aparate cu raze X C-arc. Astfel de dispozitive îi ajută pe medici să diagnosticheze rapid fracturile, cresc semnificativ procentul de operații reușite și salvează multe vieți, dat fiind faptul că rănile provocate de schije și fracturile multiple se numără printre cele mai frecvente tipuri de răni suferite de victimele războiului din Ucraina.

La finalul campaniei de strângere de fonduri, 10 donatori selectați aleatoriu vor primi ediția ucraineană a boxelor Bang & Olufsen Beosound 2.

Cum să participați la tombola pentru a câștiga o boxă

Puteți susține Ucraina și participa la tombolă accesând site-ul oficial al UNITED24.

Campania se desfășoară între 16 și 31 august, iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, pe 1 septembrie. Suma minimă donată pentru a participa la tombolă este de 10 euro. Numărul donațiilor eligibile este nelimitat.

Numele câștigătorilor vor fi publicate pe site-ul oficial al platformei de strângere de fonduri UNITED24.