Canyon, un brand care se dezvoltă rapid pe segmentul de accesorii mobile, gadget-uri pentru computer și dispozitive de jocuri, elegante și accesibile, lansează smartwatch-ul Salt SW-78. De asemenea, acest model face parte din noua generație de smartwatch-uri Canyon, care va fi lansată în acest trimestru.

Principalele caracteristici distinctive ale acestuia includ un player audio încorporat și o conexiune directă la dispozitivele audio Bluetooth, care permit redarea muzicii fără a fi nevoie de un smartphone. De asemenea, vine cu o memorie internă de 512MB.

Smartwatch-ul Canyon Salt SW-78 este o alegere potrivită mai ales pentru cei care ascultă adesea muzică sau podcasturi la căști și vor să scape de grija unui smartphone. Este util în timpul sesiunilor de jogging sau atunci când oamenii doresc să asculte cărți audio și să se relaxeze. Player-ul încorporat acceptă mai multe formate audio, iar ceasul poate fi conectat la căști Bluetooth sau la o boxă Bluetooth.

Dispozitivul are un ecran tactil, care afișează toate informațiile și setările necesare, permițând un control confortabil, iar gradul său IP de permeabilitate IP68 (impermeabil – protecție completă) îl face potrivit pentru înot și alte exerciții acvatice. Mai mult, acest smartwatch este optimizat pentru cele mai populare sporturi, fiind necesară doar selecția programului preferat, iar sesiunea de antrenament se va stoca în memoria dispozitivului.

Smartwatch-ul se poate sincroniza cu smartphone-ul prin intermediul aplicației Canyon Life și, astfel, pot fi copiate statisticile activităților fizice, dar și toate notificările necesare de pe rețelele sociale și din mesagerie.

Salt SW-78 este compatibil cu toate dispozitivele care rulează cu sistemele iOS 12.0+ sau Android 6.0+, în timp ce modulul său Bluetooth 5.0 asigură o conexiune stabilă cu un smartphone. Vine cu un cablu de încărcare USB, iar bateria este suficientă pentru 6 ore de redare audio continuă.

Acest smartwatch este în conformitate cu normele GDPR din UE și este sigur de utilizat.

Salt SW-78 este distribuit de ASBIS Romania și poate fi găsit în magazinele de specialitate.