Arie van Bennekum, unul dintre co-autorii Agile Manifesto, urmează să realizeze un interesant training Kanban Primer la București, pe data 12 mai a.c.

Legat de training-ul de la București, Arie van Bennekum ne-a declarat: “Este pentru a treia oară când ajung în București, dar am mai fost și la Craiova și la Cluj. Cred că la nivel de dezvoltare și de expertiză, România se află pe un loc fruntaș. Pentru mine, acest tip de training este foarte ușor de realizat în România; oamenii de aici vorbesc foarte bine limba engleză, spre deosebire de alte țări din Europa. Aici se pot ține training-uri complexe și pot fi realizate parteneriate. Consider că România este o țară matură și cu perspective bune. Cegeka ne-a ajutat să întelegem aceste aspecte. Personal doresc ca oamenii să plece de la aceste trianinguri cu câteva idei pe care să dorească să le aplice începând de a doua zi.”

Legat de Kanban și de adaptarea acestui model la nevoiele actuale, Arie van Bennekum a declarat: “Modelul Kanban oferă multiple avantaje în dezvoltarea de software. Dacă într-o fabrică, principiile Kanban  ajută la controlul fluxurilor de lucru, Kanban aplicat în dezvoltarea de software, permite creșterea eficienței echipelor IT folosind concepte precum <<Limit Work in Progress>> și <<Continuous Improvement>>. “

Interviul integral  cu Arie van Bennekum este disponibil la adresa –

http://itchannel3.itchannel.ro/arie-van-bennekum-despre-agile-si-kanban/

Detalii despre training sunt disponibile aici: http://www.cegeka.com/ro/events/20150512-kanban-primer