In data de 12 septembrie 2012, Apple anunta cu mare fast lansarea noului iPhone 5, un produs revolutionar ce vine cu imbunatatiri majore fata de generatiile anterioare. Pentru acest motiv, iPhone 5 a fost numit de catre Apple “Cel mai important lucru pentru iPhone de la aparitia iPhone”.
QuickMobile ofera in premiera in Romania posibilitatea de a precomanda noul Apple iPhone 5 cu livrarea acestor comenzi incepand cu data de 28 septembrie 2012.

Principalele avantaje ale noului iPhone 5 sunt: processor Apple A6, de doua ori mai rapid decat generatia anterioara;durata de viata a bateriei a fost optimizata, in ciuda procesorului mai “infometat”;cu dimensiunile 123.8 x 58.6 x 7.6 mm si o grosime de doar 112 grame este cu 18% mai subtire decat generatia anterioara si cu 20% mai usor;vine, in premiera pentru un iPhone, cu un ecran nou

Retina Display de 4 inci, rezolutie de 1136 x 640 pixeli si o saturatie a culorilor mai buna cu pana la 44%;o noua premiera este suportul extins pentru retelele LTE si comunicarea Wi-Fi Dual Band;imbunatatiri semnificative s-au adus si camerelor. Acestea suporta inregistrarea panoramica iar camera frontala permite acum inregistrare video HD 720p. De asemenea, a fost imbunatatita si stabilizarea inregistrarilor video impreuna cu posibilitatea capturarii imaginilor in timpul inregistrarii;noul iPhone 5 permite efectuarea apelurilor FaceTime si prin conexiunea 3G;vine cu cel mai avansat sistem de operare mobil, iOS 6 – peste 200 de functii noi si imbunatatiri.

Apple iPhone 5 vine si cu noi accesorii: o generatie noua de casti audio – Apple EarPods – create special pentru a fi atat confortabile cat si sa ofere o acustica desavarsita;un nou cablu de conectare – Apple Lightning – un cablu digital mai mic, mai inteligent, mai durabil si reversibil (accesoriile vechi vor fi compatibile prin utilizarea unor adaptori).

Acestea sunt doar o parte din motivele ce ar putea determina achizitionarea noului Apple iPhone 5.

QuickMobile ofera posibilitatea achizitionarii noului Apple iPhone 5 in premiera in Romania, la mai putin de o saptamana de la lansarea oficiala, la un pret imbatabil si cu o garantie de 2 ani.