miniPRIX sarbatoreste 4 ani de prezenta online prin lansarea versiunii mobile, cu o aplicatie disponibila gratuit pe platformele iOS si Android.

Aplicatia, denumita chiar “miniPRIX”, a fost realizata de catre Ascend NetSolutions si a urcat rapid in top, inregistrand peste 20.000 de descarcari in primele 6 zile.

„Aplicatia miniPRIX propune in premiera pentru Romania conceptul de ‚social shopping‘. Incurajam comunitatea creata in jurul brandului miniPRIX sa interactioneze si sa recomande prietenilor atat aplicatia cat si produsele favorite, prin intermediul integrarilor realizate cu cele mai populare platforme de socializare si oferirea unor beneficii substantiale. Reducerile in anumite intervale orare, promotiile si ofertele zilnice, vor fi prezente si in cadrul aplicatiei, insa acum, comenzile se pot face mai simplu, din mers, de oriunde, oricand.”  declara  Elena Stoica, Marketing Manager miniPRIX.

Prima comanda a fost facuta in  6 minute de la descarcare. Pragul de 5.000 de descarcari pentru cele doua platforme a fost depasit in 24 ore. Pana in prezent, comanda cu valoarea cea mai mare realizata de pe telefon a fost de 2200 ron si primul produs cumparat a fost o pereche de ghete din piele intoarsa . In medie, aplicatia este descarcata de 130 de utilizatori in fiecare ora si zilnic se fac 600 de comenzi.