Nu există vacanță fără fotografii! Vara aceasta ia-ți una din camerele all inclusive recomandate de către consultanții F64.

Canon SX510 – un aparat foto compact cu performanţe recunoscute. În ciuda dimensiunilor reduse, acesta dispune de un impresionant zoom optic 30X și filmare full HD.

Sony HX400 – un aparat foto tip bridge, ce dispune de un impresionant zoom optic 50X. Senzorul Exmor R CMOS de 20.4MP oferă imagini de o calitate aparte chiar și atunci când fotografiatul se realizează  în condiții de iluminare slabă.

Nikon 1 J3  –  un mirrorless elegant și compact, cu un sistem de focalizare deosebit de rapid. Se adresează atât începătorilor, cât și profesioniștilor.

Olympus SH-1 –  un aparat foto compact premium, ce oferă o experiență comodă și plăcută, dar cu rezultate de nivel profesional.

Samsung NX300 – distribuirea fotografiilor din aparat pe rețelele de socializare nu a fost niciodată mai simplă.

Sony AS100 – Rezistența la șocuri, apă și noroi, cu funcție wi-fi și obiectiv superangular de 170°, o recomandă ca fiind camera perfectă pentru înregistrarea momentelor pline de adrenalină.

În perioada 9-10 iunie 2014 acestea sunt însoțite de o perioadă de returnare extinsă la 30 de zile și livrare gratuită, datorită campaniei eRomânește http://e-romaneste.ro/. Iar dacă nu va puteți hotarî, consultanții F64 vă stau la dispoziție 24 h din 24 cu sfaturi personalizate.

Prin implicarea în eRomânește, F64 vine în sprijinul celor 400.000 de utilizatori activi de aparate foto din România, oferind în 9 și 10 iunie:

– consultanță online pe www.f64.ro timp de 24 h;

– posibilitatea de returnare a produselor în 30 de zile calendaristice;

– livrare gratuită la orice comandă.