• Cea mai nouă anvelopă motocross Bridgestone oferă motocicliștilor tracțiune și aderență uimitoare, precum și stabilitate și autonomie sporite.
  • Bridgestone Battlecross X31 aplică cele mai noi tehnologii Bridgestone, inclusiv Castle Block Technology, cu un design asimetric al modelului, cu o nouă dimensiune și poziționare a canelurilor, dar și adăugarea unei aripi de răcire.
  • Cea mai recentă anvelopă motocross Bridgestone va fi disponibilă în șase dimensiuni și va ieși pe piață în primul trimestru al anului 2022.

Bridgestone, lider global în anvelope și cauciuc, care oferă soluții pentru o mobilitate sigură și durabilă, anunță lansarea celei mai noi anvelope de motocross, Bridgestone Battlecross X31. Dezvoltată și proiectată utilizând cele mai noi tehnologii Bridgestone, anvelopa crește viteza și oferă motocicliștilor tracțiune și aderență uimitoare, precum și stabilitate și autonomie sporite.

Noul Bridgestone Battlecross X31 aplică tehnologia “Castle Block” pe umărul anvelopei din față și pe toate blocurile de pe anvelopa din spate, care printr-o secțiune convexă, sporește puterea de tracțiune, datorită unui efect de margine suplimentar. Tehnologia Castle Block mărește, de asemenea, presiunea de contact și oferă o senzație de contact sigură pe teren alunecos, îmbunătățește aderența pe diferite suprafețe și la schimbarea lor, iar efectul de margine suplimentar asigură aderență în viraje și tracțiune mai mare pe diferite tipuri de teren.

Un nou design, cu un model de bloc asimetric pentru partea din spate, Bridgestone Battlecross X31 îmbunătățește performanța de tracțiune, împreună cu un raport de blocare mai mic pentru o gamă largă de activități. Dimensiunea și poziționarea canelurilor măresc contactul, îmbunătățesc senzația de “mușcătură” a anvelopei la coborârea prin suprafețe, sporesc aderența și performanța de tracțiune și creează o rigiditate mai mică a benzii de rulare pentru o stabilitate optimă. Toate acestea sunt combinate cu adăugarea unei aripi de răcire pe peretele lateral al Bridgestone Battlecross X31, care creează turbulența aerului prin proeminențele peretelui lateral, îmbunătățește efectul de răcire pe suprafața anvelopei, duce la o degradare mai mică și oferă anvelopei o performanță constantă pe tot parcursul utilizării sale.

Cea mai recentă anvelopă de motocross Bridgestone va fi disponibilă în șase dimensiuni și va fi pe piață în primul trimestru al anului 2022.

Nico Thuy, Head of Motorcycle la Bridgestone EMIA spune că: „Am vrut să oferim clienților noștri de motocross viteză și control sporit pe o varietate de terenuri dificile. Rezultatul este Bridgestone Battlecross X31, o anvelopă care aplică cele mai noi tehnologii concepute pentru motocicliștii care caută versatilitate și consistență în performanță. Anvelopa vă va permite cu adevărat să vă intensificați jocul.