AMD sărbătorește aniversarea a cinci ani de performanță  Ryzen cu un video interviu care analizează ultimii ani de dezvoltare, inovație și leadership. De la îmbunătățirile performanței de top din industrie până la progresele în ambalare și eficiență, AMD a stabilit noi standarde pentru industrie.

De asemenea, compania așteaptă cu nerăbdare să continue inovarea cât mai mult pe viitor. În videoclip regăsim subiecte, precum:

  • AMD se angajează în arhitectura „Zen” pentru a menține poziția de lider în ceea ce privește performanța, eficiența, conectivitatea, procesul și ambalarea.
  • 3D V-cache, care oferă o creștere semnificativă a performanței cu până la 15% în jocuri, tehnologie implementată pe Ryzen (platforma AM4 în 1H22).
  • AM5 este pe cale de a fi prezentate în 2022, cu conectivitate de ultimă generație – DDR5, PCIe® Gen 5, cele mai noi standarde I / O și compatibilitate cu coolere AM4 actuale.
  • AMD lucrează la noi profiluri de gestionare a energiei în firmware pentru a maximiza eficiența energiei în notebook-uri.

Aflați totul despre aceste inovații la ceas aniversar într-un interviu cu John Taylor (AMD Chief Marketing Officer) și Robert Hallock (director of technical marketing), accesând link-ul: www.amd.com/5YearsofRyzen.