AMD a anunțat astăzi deschiderea unui nou Centru de Design în România. Situat în Iași, noul centru de proiectare AMD va angaja o echipă de ingineri axată pe promovarea atât a inovațiilor hardware, cât și a celor software, în centrul acestora fiind principalele soluții de calcul performante ale companiei.

„Suntem încântați să ne extindem prezența în Europa odată cu deschiderea unui nou centru de design la Iași”, a declarat Steven Hesley, vicepreședinte al Silicon Design Engineering la AMD. „Echipa noastră din România se va concentra asupra dezvoltărilor cheie de proiectare pentru viitoarele arhitecturi procesoarelor și tehnologiilor AMD Infinity Fabric ™ care vor ajuta îmbunătățirea experiențelor de procesare ale viitoarelor produse”.

Crearea unui nou Centru de proiectare AMD în Europa, cu planuri de extindere viitoare, evidențiază prezența tot mai mare a ingineriei și angajamentul companiei pentru dezvoltarea talentelor inginerești din regiune.

AMD se angajează să ofere clienților cele mai performante produse care integrează funcții de securitate avansate, ajutând la rezolvarea unora dintre cele mai dificile provocări ale lumii”, a declarat Mario Silveira, vicepreședinte de vânzări EMEA la AMD. „Sunt încântat să văd că Europa contribuie la viziunea companiei noastre de a furniza produse durabile și de vârf în industrie printr-o echipă de ingineri talentați din România.”