Unul dintre elementele centrale ale companiei Amadeus este angajamentul pentru sustenabilitate în industria călătoriilor. Eforturile susținute ne-au ajutat să fim recunoscuți printre liderii mondiali în domeniul sustenabilității.

Acum suntem mândri că avem posibilitatea de a continua practicile noastre de afaceri durabile prin aderarea la UN Global Compact.

Ce este UN Global Compact? Este o platformă de leadership care oferă acces la o comunitate globală de corporații, cele mai bune practici și instrumente care ne pot ajuta să ridicăm la un nou nivel eforturile de sustenabilitate, sociale și de mediu.

Scopul UN Global Compact este dublu. Pe de-o parte, este un apel către companiile din întreaga lume de a se alinia la zece principii universal acceptate în domeniul drepturilor omului, al muncii, al mediului și al luptei împotriva corupției. Pe de altă parte, încurajează susținerea obiectivelor stabilite de Organizația Națiunilor Unite stabilite în Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (Sustainable Development Goals – SDG).” a declarat Tomás López Fernebrand, SVP, General Counsel & Corporate Secretary, Amadeus.

“Prin participarea la UN Global Compact, dispunem de o platformă solidă pentru a deveni o companie mai puternică, mai responsabilă și mai sustenabilă. Acest lucru este însoțit de poziționarea noastră în Dow Jones, FTSE 4 Good, Carbon Disclosure Project și Global Reporting Initiative. În același timp, ne consolidează reputația de Angajator de Top (Top Employer) și de Cel mai bun loc de muncă (Best Place to Work).” a declarat Tomás López Fernebrand.

Folosim tehnologia, expertiza și rețeaua globală pentru a garanta sustenabilitatea industriei călătoriilor. Și cu acest nou pas, suntem mândri să ne alăturăm miilor de companii care adoptă o poziție similară în adoptarea de acțiuni de afaceri pentru a crea o lume mai durabilă.

Așteptăm cu nerăbdare să ne împărtășim în curând progresele înregistrate în cadrul UN Global Compact. Pentru a afla mai multe despre eforturile noastre de sustenabilitate, vă invităm să citiți Amadeus Global Report 2017