Roxana Piciorea va coordona una dintre cele mai importante echipe din cadrul companiei

ALTEN România, subsidiara locală a grupului de origine franceză și una dintre cele mai importante companii de consultanță în IT și inginerie, anunță numirea Roxanei Piciorea în funcția de Business Unit Director, poziție din care coordoneaza in momentul de fata o echipa de 10 Business Manageri, parte importanta din echipa de vanzari a companiei.

Roxana Piciorea a absolvit Universitatea Politehnica București în anul 2016, iar după terminarea studiilor a fost cooptată în echipa ALTEN, unde a ocupat poziția de Junior Business Manager. După o perioadă 5 ani de experiență în companie, calitățile sale de manager au fost remarcate și i-au creat oportunitatea de a prelua conducerea întregii echipe de vânzări. În ultimii ani, ea s-a implicat în formarea acestei echipe, ce coordonează unii dintre cei mai importanți parteneri pe care ALTEN îi are în România.

ALTEN este o companie despre oameni și pentru oameni. Îmi propun să cultiv în cadrul echipelor noastre cât mai mult acest spirit, împreună cred că putem să realizăm orice ne propunem, indiferent dacă obiectivul este mic sau mare. Coordonez o echipa de profesionisti, unită, gata să facă față oricărei provocării”, declară Roxana Piciorea, noul Business Unit Director în cadrul ALTEN România.

Departamentul său, pe care l-a preluat din iulie 2022, supervizează o echipă de aproximativ 140 de ingineri implicați în proiecte atât în zona de IT, cât și în zona de engineering.

„Roxana este un om cu un parcurs profesional total deosebit: a început ca intern pe recrutare, după care a devenit junior business manager, parcurgând toți pașii până la poziția de Business Unit Director într-un timp relativ scurt. Cred că ai nevoie de foarte multă ambiție, perseverență și inteligență pentru o asemenea reușită, mai ales într-o companie cum este ALTEN, care pune accent maxim pe rezultate, și într-o perioadă de criză așa cum a fost 2020/2021.. Mai mult, ea coordonează astăzi o echipă de aproximativ 140 de persoane, cu un impact major în rezultatele companiei”, a declarat Adrian Nicolae, Director Executiv al ALTEN România.

ALTEN România are sedii în București, Timișoara, Craiova, Pitești și Sibiu, iar echipa sa de specialiști se implică în proiecte de dezvoltare software, analiză de business, business intelligence (BI), project management, suport tehnic, inginerie auto sau hardware design. La sfârșitul anului 2021, ALTEN România a raportat afaceri de peste 135 de milioane de lei, în creștere cu 13% față de afacerile înregistrate în 2020.