Compania romanească Allview anunţă disponibilitatea telefonului Dual SIM P5, cu procesor Dual Core, în magazinele partenere din toată ţara.

 

După ce telefonul P4 s-a bucurat de un succes răsunător în rândul clienţilor noştri, primul lot fiind epuizat în mai puţin de două săptămâni de la lansare, intrăm pe piaţă cu modelul P5. Este vorba despre primul smartphone Dual SIM cu procesor Dual Core şi sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich”, menţionează Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Procesorul Cortex A9 cu două nuclee atinge un nou nivel de performanţă, fiind recunoscut pentru capacitatea sa de procesare simultană şi mai rapidă a mai multor aplicaţii.

Display-ul de 4,3 inch profită de avantajele aduse cu ajutorul tehnologiilor OGS (One Glass System) şi IPS (In-Plane Switching), care fac ca telefonul să aibă o grosime de numai 9,8 mm şi oferă un unghi de vizibilitate mai mare faţă de un display obişnuit. Imaginile sunt redate clar pe ecranul durabil din sticlă Gorilla Glass. Modelul dispune de o cameră performantă de 8 MP, cu autofocus.

Telefonul poate fi personalizat, în funcţie de starea de spirit a posesorului, cu ajutorul celor peste 10 teme încântătoare concepute de Allview.

Ca şi în cazul P4, smartphone-ul P5 beneficiază de securitatea oferită de BitDefender. Varianta preinstalată este cea Premium, valabilă 90 zile, cu opţiune de prelun