Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, lansează astăzi smartphone-ul single SIM X1 Soul mini. Este vorba de o variantă mai compactă a celui mai performant smartphone Allview. Noul device are design unibody, ecran de 4,5 inchi protejat de Gorilla Glass 3, procesor Quad Core de 1,5 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB memorie Flash, display japonez JDI HD şi două camere foto de 8, respectiv 2 MP. X1 Soul Mini rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, oferă conexiune HDSPA+ cu viteză de download de până la 42 Mbps şi este dotat cu funcţia Air Gesture, care permite interacţiunea ultilizatorilor cu telefonul fără să-l atingă.

„Venim în întâmpinarea clienţilor noştri şi lansăm astăzi varianta mini a vârfului de gamă X1 Soul, oferind aceleaşi dotări de top , tehnologii de ultimă generaţie şi design inovator. În plus, X1 mini vine cu o baterie SDI  mai performantă, de 3000 de mAh, cu o autonomie de peste 8 ore în convorbire şi peste 14 zile în stand by ”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

X1 Soul mini este realizat cu tehnologii de top precum LTPS, full Lamination si CABC în cazul display-ului JDI HD sau BSI pentru camera principală Omnivision, care oferă performanţă maximă cu un consum redus de energie.

Noul device Allview este dotat cu o cameră performantă OV8835 de 8MP cu funcţie de fotografiere continuă, fotografiere panoramică, fotografiere HDR  şi înregistrare Full HD. Pe lângă funcţiile standard, camera dispune de o serie de funcţii inteligente, precum picture clear, continuous shooting (99 de fotografii în 21 de secunde) şi best picture. Lentila camerei este realizată din 5 straturi de sticlă cu filtru UV şi filtru antireflexie. Partea frontală a telefonului dispune de o a doua cameră de 2MP care facilitează convorbirile video sau realizarea de autoportrete.

Amplificatorul audio Yamaha şi sistemul DTS garantează o experienţă sonoră de înaltă calitate. Datorită tehnologiei HD Voice şi celor două microfoane cu funcţie de atenuare zgomot, sunetul este clar iar zgomotul de fundal este redus atunci când se efectuează convorbiri telefonice.

X1 Soul mini oferă conectivitate GPS EPO, care permite o estimare de până la 30 de zile a orbitei sateliţilor, imbunătăţind astfel timpul de localizare.

Noul smartphone este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

X1 Soul Mini  poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 1149 lei.

Pentru mai multe detalii legate de noul smartphone, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul www.allview.ro/soulmini.