Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, lansează astăzi telefonul Dual Sim S6 Style. Noul terminal se remarcă printr-un design elegant şi slim, cu o grosime de numai 7,6 mm, fiind modelat din materiale de calitate înaltă. Telefonul va fi disponibil în culorile auriu, gri metalizat şi argintiu cu alb.

S6 Style reprezintă o alegere excelentă pentru consumatorii care apreciază telefoanele mobile clasice. Este un device cu  design modern, în culori deosebite, fiind în acelaşi timp foarte util în viaţa de zi cu zi.

Terminalul are un display de 2,6 inch şi o greutate de numai 99 grame, capacul din spate fiind confecţionat din metal. Este dotat cu o camera foto de 2 MP cu Led Flash şi funcţie de înregistrare video. S6 Style oferă conectivitate Bluetooth şi poate fi conectat la PC prin portul micro USB, transferul de documente realizându-se astfel foarte uşor.  Accesul la internet se realizează facil cu ajutorul browser-ului preinstalat.

S6 Style poate fi achiziţionat din magazinele partenere incepând din 9 aprilie 2014 la preţul de 219 RON. Pentru mai multe detalii legate de noul device, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorulu, www.allview.ro