Noul produs se prezintă: util, inovator şi practic. Este partenerul pe care vrei să îl ai alături fie că eşti un om de afaceri activ, fie că eşti o persoană căreia îi place să călătorească şi să se relaxeze. Rămâi conectat la noutăţile din jurul tău prin conexiunea 3G, vizionează filme în format HD conectând-o la televizor şi porneşte în siguranţă la drum, cu funcţia de GPS.

Noul model are prezintă un ecran multitouch capacitiv IPS-LCD şi un procesor puternic, Cortex-A9 Dual Core de 1 GHz. Mulţumită funcţiei 3G integrată, utilizatorul poate comunica cu persoanele dragi atât prin funcţia telefon cât şi prin aplicaţii specifice precum Skype.

AX1 Shine este alegerea potrivită pentru iubitorii de jocuri ori pentru cei care doresc să fie pemanent conectaţi la noutăţile din jurul lor. Procesorul puternic şi ecranul de 7 inch cu rezoluţie 1024*600px, asigură o redare fluidă a oricărui conţinut multimedia. Această experinţă este întregită şi de difuzoarele stereo, care asigură un sunet calitativ. În plus, utilizatorul poate crea la rândul său conţinut media prin camera foto-video cu efecte deosebite şi variate.

Antivirusului preinstalat Bitdefender, asigură o navigare sigură pe Internet în timp ce, aplicaţiile precum Office Suite Viewer, ES File Explorer sau Stunel au scopul de a facilita utilizarea.

Ecranul IPS-LCD asigură o vizibilitate clară, din orice unghi, chiar şi în prezenţa unei surse de lumină puternică, iar designul slim reprezintă un plus al acestei tablete. Capacul din spate, este realizat dintr-un material cu textură, foarte plăcut la atingere.

AX1 Shine reprezintă tableta ideală atât pentru persoanele cărora le place să se relaxeze, cât şi pentru persoanele active care doresc să fie în permanenţă conectate la Internet şi cărora le place să călătorească. Pentru aceştia din urmă dotările precum GPS, Bluetooth, 3G integrat şi procesorul puternic al tabletei, vor reprezenta un mare atuu.

Bateria Li-Polimer de 4500 mAh, asigură o autonomie de peste 5 ore la o folosire continuă a tabletei.Greutatea sa redusă de 347 de grame şi desingul slim, permit ca tableta să fie transportată cu uşurinţă în orice bagaj.

AX1 Shine poate fi achiziţionată atât din magazinul online Allview cât şi din reţelele partenere la preţul de 879 de lei. Mai multe detalii despre această tabletă, puteţi afla de pe site-ul producătorului, www.allview.ro.