Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România, lansează smartphone-ul Dual SIM P7 Seon, cu ecran generos IPS OGS HD de 5,5”, Android 4.4 şi procesor Hexa Core, menit să ofere utilizatorilor funcţii practice şi un design ergonomic.

“Smartphone-urile au devenit dispozitive pentru divertisment, iar consumatorii îşi doresc device-uri care să redea conţinutul multimedia de înaltă calitate, devenit omniprezent. Prin display-ul generos de 5,5”, difuzoarele stereo şi procesorul Hexa Core, P7 Seon rezonează cu cerinţele pieţei şi oferă o experienţă mobilă accesibilă.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Ecran generos pentru mai mult conţinut

P7 Seon este dotat cu un ecran de 5,5” IPS cu rezoluţie HD (1280 x 720 px) şi un touchscreen OGS (One Glass Solution) care facilitează navigarea pe internet şi vizionarea de clipuri video. Tehnologia IPS oferă un unghi larg de vizualizare, imagini clare şi culori naturale, maximizând plăcerea de utilizare. Display-ul este protejat de Dragontrail Glass, un strat de sticlă ce reprezintă combinaţia optimă între dimensiuni reduse, greutate uşoară şi rezistenţă.

Performanţă accelerată de un procesor Hexa Core

Pentru un multitasking la un alt nivel şi navigare fluidă pe web şi în aplicaţii, smartphone-ul este dotat cu un procesor Hexa Core cu frecvenţă de 1,5 GHz şi memorie RAM de 1 GB. Mali 450 asigură viteză sporită de procesare grafică pentru rularea celor mai performante jocuri.

Experienţă sonoră excepţională

Smartphone-ul P7 Seon are încorporat amplificatorul Yamaha, pentru un sunet intens redat de către cele două difuzoare stereo. Sistemul DTS îmbunătăţeşte sunetul clipurilor video şi al melodiilor, pentru o calitate audio conform celor mai ridicate standarde de fidelitate.

Camere foto mereu la îndemână

Camera principală de 8MP model OV 8830 cu Autofocus este dotată cu LED Flash, are funcţie de înregistrare video Full HD şi pune la dispoziţie o serie de funcţii ingenioase, distractive şi uşor de utilizat, precum HDR, Panoramic, Eraser, Face detection şi Best face. Camera frontală de 2MP realizează autoportrete reuşite cu ajutorul a 12 efecte beauty. Pentru uşurinţa realizării de fotografii, ambele camere capturează imagini prin simpla apăsare a butoanelor de volum, aflate pe lateralul telefonului.

Funcţii utile pentru o utilizare facilă

P7 Seon rulează sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat şi oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi customiza interfaţa cu diverse teme create de Allview. Interacţiunea cu device-ul este mereu surprinzătoare datorită funcţiilor inteligente disponibile: dublă atingere pentru pornire, răspuns şi apelare inteligente, video plutitor şi semne predefinite pentru accesarea aplicaţiilor sau apelarea unui contact direct din ecranul blocat. Device-ul are preinstalată aplicația Sygic care poate fi testată gratuit timp de 30 de zile. Softul de navigație nu necesită conexiune la internet și oferă o interfață modernă, intuitivă și ușor de utilizat.

Smartphone-ul P7 Seon este disponibil de astăzi pe bază de precomandă la preţul de 999 lei. Pentru mai multe detalii, vă invităm sa consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe website-ul producătorului, www.allview.ro.

Specificaţii principale:

Smartphone Dual SIM, Dual Stand-by

Procesor: Cortex A7, 1,5 GHz, Hexa Core

Procesor grafic: Mali 450, 600 MHz

Display: 5,5” HD IPS, 1280 x 720 px, Touchscreen OGS, Dragontrail glass

Memorie RAM: 1 GB

Memorie Flash: 8 GB, extensibilă prin card MicroSDHC de până la 32 GB

Cameră principală 8 MP Autofocus OV 8830, filmare Full HD, Eraser, HDR, Best face

Cameră frontală 2 MP, 12 efecte beauty

Sunet: difuzoare stereo, Amplificator audio Yamaha, DTS Sound

Baterie: 2400 mAh

Sistem de operare: Android 4.4 Kit Kat

Dimensiuni: 157 x 77,7 x 8,4 mm