Allview, cel mai important producător IT&C de pe piaţa autohtonă, lansează două noi tablete, destinate atât segmentului business, cât şi celui de consumer, care îţi vor permite să te bucuri de conţinut multimedia de calitate şi de cele mai noi jocuri 3D.

Allview dă startul marilor lansări de săptămâna aceasta, în România, cu două tablete care se adresează atât segmentului business, cât şi celui de Small Office – Home Office, primele dotate cu procesor Dual-Core, care înjumătăţeşte timpul de răspuns, pentru o experienţă multimedia deosebită. Alldro 3 Speed DUO şi Alldro 2 Speed DUO le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de aplicaţii, conţinut video şi audio online de calitate, dar şi de cele mai noi jocuri 3D. Toate aceste capacităţi reprezintă elemente cheie pentru viitorul din domeniul tabletelor”, a menţionat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allview Alldro 2 Speed DUO

Allview Alldro 2 Speed DUO este echipată cu procesorul Dual-Core Cortex A9, 1,5 GHz, şi rulează sistemul de operare Android 4.0, pentru o experienţă multitasking bogată în aplicaţii şi funcţii avansate. Ecranul HD multitouch capacitiv asigură o redare foarte bună a detaliilor, oferind percepţia realităţii, iar împreună cu difuzoarele stereo, concepute pentru un sunet de înaltă fidelitate, le oferă utilizatorilor momente deosebite de relaxare atunci când rulează fişiere multimedia sau când se bucură de cele mai noi jocuri. Tableta, care are o grosime de 10 mm, este dotată cu capac de aluminiu care asigură o rigiditate sporită.

Allview Alldro 3 Speed DUO

Modelul Allview Alldro 3 Speed DUO este echipat, de asemenea, cu procesorul Dual-Core Cortex A9, la 1,5 GHz. Display-ul capacitiv multitouch IPS HD, de 9,7 inch, reprezintă, de asemenea, un atu al produsului şi asigură redarea de imagini clare, vibrante, cu un unghi mare de vizibilitate (aproape 180 de grade). Touchscreen-ul în format 4:3 îţi permite să te bucuri din plin de imagini magnifice, iar alături de difuzoarele stereo asigură o experienţă multimedia captivantă, indiferent dacă este vorba despre cele mai noi jocuri, filme sau videoclipuri. Memoria RAM de 1GB permite rularea mai fluentă a programelor şi deschiderea paginilor de Internet.

Atât Alldro 2 Speed DUO, cât şi Alldro 3 Speed DUO vin cu Office Suite Viewer  preinstalat, care oferă posibilitatea vizualizării de fişiere Word, Excel şi PowerPoint.  Ambele tablete beneficiază de securitatea oferită de BitDefender. Varianta preinstalată este cea Premium, valabilă 90 zile, cu opţiune de prelungire.