Visual Fan S.A., companie cotată pe Bursa de Valori București sub simbolul ALW, anunță finalizarea cu succes a două proiecte importante în sfera energiei regenerabile, prin intermediul diviziei sale, Allview Industry – IMM. Cele două instalații fotovoltaice industriale, cu o capacitate totală de 0,85 MW, au fost puse în funcțiune la Sofimat Logistic Center, în Brașov și Ghimbav.

Ca rezultat al acestei investiții, care se estimează a fi amortizată în aproximativ 3 ani, au fost instalate 1810 panouri fotovoltaice Allview pe o suprafață de 4000 mp. În următoarele două decenii, se așteaptă ca sistemele să producă aproximativ 21.000 MWh, rezultând economii estimate la 2.600.000 euro. În același timp, amprenta de carbon a companiei se va diminua cu aproximativ 9600 de tone de CO2.

Aceste proiecte de anvergură au beneficiat de expertiza diviziei Allview Industry – IMM, care a oferit consultanță specializată, proiectare, execuție și întreținere, colaborând eficient cu echipa Sofimat pentru o implementare optimă.

Cu o experiență de peste două decenii în tehnologie, Visual Fan S.A. furnizează soluții fotovoltaice integrate, adaptate nevoilor tuturor clienților interesați de optimizarea costurilor energetice, fie că este vorba de proiecte rezidențiale, industriale sau de parcuri fotovoltaice. Compania investește inteligent în cercetarea și dezvoltarea produselor pentru a garanta o durată lungă de viață și o producție stabilă de energie electrică, are o capacitate de instalare lunară de peste 4 MW și utilizează subansamble de top, printre care panouri fotovoltaice Tier-1 și invertoare Growatt.

“Angajamentul nostru se reflectă în soluțiile superioare pe care le oferim clienților noștri. Fiecare companie care ne alege ca partener în tranzitul spre energie regenerabilă beneficiază de garanția că vom oferi soluții durabile, inovative și adaptate fiecărui proiect în parte”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan S.A.

Allview Industry – IMM continuă să se dezvolte în domeniul soluțiilor fotovoltaice industriale, încurajând IMM-urile să adopte tehnologii regenerabile pentru îmbunătățirea eficienței și sustenabilității operațiunilor lor. Pentru mai multe informații despre soluțiile oferite de Allview Industry – IMM, puteți accesa www.allview.ro/solarenergy/industry-imm.