Firewall-urile de generaţie următoare, soluţiile threat intelligence cloud şi protecţia avansată endpoint de la Palo Alto Networks sunt larg recunoscute ca fiind o soluţie SES de succes. În acest context, Allied Telesis a integrat platforma Palo Alto Networks Next-Generation Security Platform, care include  Palo Alto Networks Next-Generation Firewalls, Threat Intelligence Cloud and Advanced Endpoint Protection pentru a ajuta clienţii să prevină fraudele informatice.

Cu ajutorul platformei, utilizatorii beneficiază de vizibilitate şi control asupra aplicaţiilor şi conţinutului, precum şi de protecţie împotriva ameninţărilor informatice – cunoscute sau necunoscute. Threat intelligence cloud furnizează capabilităţi de intelligence şi automatizează furnizarea de măsuri preventive contra atacurilor informatice. Odată cu primirea de alerte de anomalii sau ameninţări de la aceste componente, soluţia SES va împiedica producerea de daune prin carantinare şi blocare dinamică a traficului dinspre terminalele posibil infectate cu malware ale dispozitivelor de pe graniţa reţelei cu care sunt conectate terminalele suspecte.

“Securitatea cibernetică reprezintă o chestiune tot mai complexă, pe termen lung, care ameninţă conceptul de încredere în era digitală. Pentru a contracara această provocare, organizaţiile îşi refac arhitecturile de sistem şi de reţea renunţând la produsele de generaţie mai veche şi orientându-se către platforma noastră de generaţie următoare. Suntem încântaţi că Allied Telesis a ales să implementeze Palo Alto Networks Next-Generation Security Platform pentru a proteja utilizatorii de tip enterprise şi datele lor” – Hiroshi Alley, Chairman and President, Palo Alto Networks K.K.