Editia cu numarul 4 a celui mai mare targ de cariera Angajatori de TOP va avea loc in Timisoara in perioada 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri. Dupa editia din 2008, cel mai mare eveniment de cariera revine la Timisoara. De aceasta data, evenimentul va reuni 40 de companii multinationale, dar si angajatori importanti care activeaza pe plan local.

“Multi dintre partenerii nostri au sau intentioneaza sa isi dezvolte operatiuni aici, Timisoara fiind in acest moment unul dintre orasele cu o piata a fortei de munca extrem de dinamica, ce ofera foarte multe oportunitati de cariera pentru profesionisti cu experianta, dar si pentru juniori. Angajatori de TOP concentreaza o mare parte dintre aceste oportunitati de dezvoltare” – Adrian Stanescu, Project Manager, Angajatori de TOP.

Evenimentul din aceasta primavara Angajatori de TOP Timisoara ofera vizitatorilor oportunitatea sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor participante, sa aplice la pozitiile deschise si sa participe la workshop-urile sustinute de companiile participante. Angajatori de TOP este o modalitatea prin care vizitatorii pot avea o prima discutie fata in fata cu angajatorii prezenti in cadrul evenimentului. Participarea la un astfel de proiect poate fi privita ca un scurt interviu sustinut in fata angajatorilor; in urma acestui prim contact ambele parti obtin informatii utile pentru urmatoarele etape ale procesului de recrutare.

In urma unei statistici referitoare la editiile anterioare Angajatori de TOP Timisoara a reiesit faptul ca aproximativ 25% dintre joburile deschise de companiile prezente sunt acoperite in urma participarii la eveniment. 875 de candidati si-au gasit un job in urma evenimentelor Angajatori de TOP organizate in Timisoara, in 2007 – 2008.

In perioada 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri vor participa 40 de companii printre care putem mentiona:

IT&C: Microsoft, RapidSolution Software, Infobest, Alcatel-Lucent, Movidius, Frontier Silicon, Atos IT Solutions and Services, Digital Education, Lasting Software, Sphinx IT, ACI Worldwide

Outsourcing: buw, Accenture

FMCG: McDonald’s Romania

Consultanta: Toluna, EY, Brainspotting, Adecco

Inginerie & Automotive: Autoliv, Continental, Valeo Lighting Injection, Yazaki Component Technology, Faist Mekatronic, National Instruments, Plexus

Insurance & Banking: Business Partners, ProCredit Bank

„Alcatel-Lucent are in Timisoara unul dintre centrele strategice de R&D la nivel global cu peste 1400 de angajati. In virtutea noii strategii a grupului, anuntata anul trecut, centrul din Timisoara va fi consolidat in continuare, vom avea noi linii de activitate si le vom dezvolta pe cele existente. Echipa noastra din Timisoara este in crestere. Avem pozitii deschise in domeniile wireless/ 4G/LTE, IP, software development. Suntem interesati atat de candidati cu experienta, dar si de studenti sau absolventi pentru ca avem programe de dezvoltare si formare specifice” – Iulia Iliescu, Director Resurse Umane, Alcatel-Lucent Romania.

„Prin participare la evenimentul Angajatori de TOP ne dorim sa intalnim candidati care sa devina viitori colegi, care sunt pasionati si interesati a se dezvolta pe tehnologii de nisa in domeniul de Cloud services (solutii de Back-up si Storage), in administrarea de aplicatii gen SAP Software solutions, DataBase Oracle sau MS Sql, pe administrare de servere Windows, Unix, Linux, AIX / HP-UX, gestionare de servicii de mailboxes, Networking, Active Directory. Candidati preocupati de dezvoltare profesionala si in Project management, vorbitori de limba germana in mod fluent” – Mihaela Plescan, HR Specialist, Atos IT Solutions and Services.

„Pornind de la principiul ca daca esti foarte bun varsta nu conteaza, suntem in proces de construire a echipei perfecte! Lucrand cu o politica “fara scuze” cautam in permanenta sa crestem toate aptitudinile echipei si sa-i provocam pe colegii nostri sa fie cei mai buni din toate punctele de vedere. Suntem intotdeauna deschisi spre a primi in echipa oameni exceptionali care sa se alature echipei noastre talentate si creative” – Alina Gafu, Deputy General Manager, Frontier Silicon.

„Candidatii pe care dorim sa ii recrutam prin targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara trebuie sa dovedeasca ca au o baza solida in embedded C and C++ de la care se poate porni si ca au foarte multa deschidere si disponibilitate de a face efortul pentru a invata lucruri noi in timp scurt. Un plus il reprezinta curiozitatea in ce priveste tehnologia de varf in domeniul telefoanelor mobile” –Valentin Muresan, General Manager, Movidius.

Intrarea la eveniment este gratuita, pe baza CV-ului de tip BarCODE descarcat de pe www.hipo.ro Sistemul nostru de scanare a CV-ului este o modalitate inovativa si eficienta, fiind implementata pentru prima data in cadrul evenimentului Angajatori de TOP Bucuresti, editia primavara 2012. Pentru a aplica la joburile oferite de companiile prezente in cele doua zile, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

Evenimentul din aceasta primavara Angajatori de TOP Timisoara se bucura de sustinerea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM TIMIS). AJOFM TIMIS va fi prezent in cadrul evenimentului cu un stand de prezentare, oferind oportunitati de cariera adresate persoanelor cu studii superioare.

Evenimentul Angajatori de TOP se adreseaza profesionistilor si juniorilor cu studii superioare, oferind oportunitati de cariera pentru ambele categorii de candidati. Mai multe detalii despre Angajatori de TOP Timisoara pot fi accesate in sectiunea special creata pe www.hipo.ro

Accesul publicului va fi permis vineri – 14 martie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata – 15 martie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Centrul Regional de Afaceri, Timisoara.

Evenimentul din aceasta primavara Angajatori de TOP se extinde la nivel national. Dupa editia din Timisoara (14-15 martie), targul de cariera va ajunge la Iasi in perioada 21-22 martie si la Bucuresti in perioada 4-5 aprilie.