Managementul Senior Software anunta incheierea anului 2013 cu o crestere de 18% a cifrei de afaceri, in conditiile in care cel mai recent studiu al pietei de ERP din Romania publicat de Pierre Audoin Consultants (PAC) prognoza o crestere de doar 4%. Abordarea companiei are la baza o strategie integrata, referitoare la:

• Varietatea functionalitatilor specializate pe tipuri de activitati, de la managementul relatiilor cu clientii si partenerii cu solutii CRM si SFA, pana la gestiunea integrata a intregului lant logistic cu sisteme WMS si de planificare a aprovizionarii.
• Instrumente puternice de analiza si previzionare a datelor, capabile sa gestioneze volume mari de date si sa ofere in timp real suportul necesar pentru deciziile de business de zi cu zi.
• Tehnologia de ultima generatie utilizata, aceasta acoperind cele mai uzuale medii de lucru: desktop, web si platforme mobile.
• Disponibilitatea solutiilor oferite, clientii Senior Software putand alege intre variantele On Premise si SaaS (Software as a Service) sau pe platforma Windows Azure (solutia cloud de la Microsoft

„Am reusit sa crestem pentru ca avem permanent in vedere valoarea adaugata pe care o aducem clientilor nostri, care consta atat in calitatea crescuta a serviciilor de analiza de business, implementare, training si suport, precum si in know-how-ul si experienta acumulata in peste 200 de proiecte, pe care o oferim sub forma de functionalitati integrate in produsele noastre. Iar ca rezultat al strategiei pe care am adoptat-o, in 2013 am realizat primele implementari ale solutiilor noastre in afara granitelor, ceea ce demonstreaza inca o data ca Senior Software este un furnizor flexibil si competitiv.” Daniel Toma, Director General Senior Software

Solutiile Senior Software au fost implementate in tari precum Italia, Bulgaria sau Anglia. Astfel, Roma..nia, cel mai mare distribuitor de produse exclusiv romanesti de pe teritoriul Italiei isi gestioneaza in prezent afacerea cu solutiile integrate ERP, Business Intelligence, WMS si SFA de la Senior Software, iar managementul grupului Koelner a decis implementarea aceleiasi solutii utilizate cu succes in cadrul filialei din Romania si in Bulgaria.

Printre companiile care au ales solutiile Senior Software in 2013 se mai numara si:
• Caranda Baterii, al doilea mare producator si distribuitor de baterii si acumulatori din Romania;
• Herlitz Romania, reprezenta locala a unuia dintre liderii europeni in productia articolelor de marca din hartie, de birou si de papetarie;
• Terra Agro Invest, importator si distribuitor de produse agricole atat pe teritoriul Romaniei cat si pe pietele externe invecinate.
• Roxana SRL, liderul distributiei de bere si bauturi racoritoare din Bistrita
• Kreativ, importator si distribuitor de materiale de instalatii si scule profesionale
• Tuplex Plastic – filiala din Romania a Grupului Tuplex, cel mai mare distribuitor de materiale plastice din Europa Centrala si de Est.
• Adix Technik – reprezentanta Grupului Adix, un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrala

„Am ales solutia integrata de la Senior Software si marturisesc ca sunt foarte multumit de alegerea facuta. Echipa este formata din oameni cu vaste cunostinte informatice, contabile si de gestiune, metoda lor de training si implementare este bine pusa la punct astfel incat toti angajatii sa fie confortabili cu notiunile necesare operarii sistemului. De asemenea, am apreciat foarte mult la Senior Software flexibilitatea, calmul si capacitatea de a se plia la nevoile noastre specifice. Sunt foarte multumit ca toti angajatii mei sunt fericiti cu acest nou sistem care aduce un plus de modernitate si progres firmei Caranda Baterii.“, a mentionat domnul Aristide Caranda, Directorul General Caranda Baterii.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro si www.seniorsoftware.ro