ADATA™ Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante și produse NAND Flash, a lansat noul model de SSD – Premier SP610 2.5” SATA III (6Gb/s). Cu un controller SMI, Premier SP610 susține viteze de citire/scriere consistente pentru performanțe ridicate și dispune de tehnologie avansată de corecție a erorilor BCH ECC (Error Correction Code). Premier SP610 este ideal pentru integratorii de sisteme care încearcă să facă trecerea de la discurile mecanice traditionale către componente de stocare SSD exponențial mai rapide.

Premier SP610 asigură viteze de citire/scriere de până la 560/450 MB, și viteze de citire/scriere aleatorie 4KB de până la 73,000/72,000 IOPS, ce îmbunătățesc substanțial performanțele la transferul de date, dar și operațiuni de multi-tasking, jocuri și aplicații uzuale.

Funcția integrată BCH ECC (de până la 66bit/1KB) disponibilă pe modelul Premier SP610 poate îmbunătăți fiabilitatea transferului și a protecției datelor. În plus, în comparație cu discurile tradiționale, Premier SP610 consumă extrem de puțină energie – 80mW, fapt ce extinde durata de viață a echipamentului și reduce considerabil consumul de curent. Seria de produse ADATA Premier SP610 include capacități de 128GB, 256GB, 512GB și un masiv 1TB.

SP610 are un profil de doar 7mm grosime, suportat de toate PC-urile subțiri de pe piață. În plus, distanțierul de 2,5mm și adaptorul de 3.5” oferă flexibilitate SSD-ului, acesta putând fi integrat în diverse tipuri de formate de carcasă. Cumpărătorii de SSD-uri ADATA beneficiază gratuit de aplicația “SSD Toolbox” (prin descărcare online) cu acces la o serie de informații și setări prestabilite pentru performanțe stabile și durată ridicată de viață pentru discul lor.