ADATA™ Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante şi produse NAND Flash, lansează un nou USB Flash Drive, modelul UV130. Dispozitivul conţine materiale din aliaj de zinc, iar prinderea pentru laneyard pare a fi eleronul unei maşini de curse. Astfel, noul UV130 este şi durabil, şi aspectuos.

Stilul intâlnește durabilitatea

Flash drive-ul este modelat cu tehnologii speciale pentru aliaje de zinc, pentru un aspect minimalist şi durabilitate extinsă. Pentru cei ce apreciază calitatea, obiectele personale trebuie să fie utile şi frumoase. De aceea, UV130 are aspectul unei maşini de curse, datorită eleronului din spate, ce prezintă şi o gaură pentru lanyard. Acest lucru, împreună cu lipsa căpăcelului de închidere, îi oferă portabilitate şi simplitate.

Capacitate mare, garantie pe viață

Pentru a îndeplini cererile pentru capacităţi din ce în ce mai mari, UV130 vine în variante de 8 şi 16 GB. În plus, cei ce achiziţionează un flash drive UV130, vor putea descărca gratuit programele “UDFtoGO” şi “OStoGO” şi se vor bucura de garanţie pe viaţă.