ADATA Technology, unul dintre producătorii principali de module DRAM de înaltă performanță și produse NAND flash, a anunțat lansarea hard discului extern HM900, disponibil la capacități de până la 6TB. HM900 oferă facilități de back-up, redare de conținut video și management de resurse într-un produs solid. Tehnologia TurboHDD maximizează lățimea de bandă USB 3.0 pentru transfer de date rapid, echipamentul dispunând de criptare AES 256-bit. În vremuri în care conținutul UHD și fișierele audio high bitrate sunt în creștere, discurile externe de mare capacitate cum este modelul HM900 sunt obligatorii pentru pasionatii de divertisment.

Opțiuni multiple de capacitate

ADATA oferă modelul HM900 in capacități de 2TB, 3TB, 4TB, și 6TB pentru a se adapta diferitelor marimi de bugete și cerințe. Toate versiunile asigură spațiu suficient pentru fișiere mari multimedia și orice alt tip de conținut, de la documente și fotografii până la muzică și filme UHD 4K.

Creat pentru conținut multimedia

HM900 dispune de un buton one-touch backup ce permite transferul instantaneu de pe un disc sursa. Beneficiază de suport pentru rularea si înregistrarea simultană de fișiere video, fiind astfel foarte ușor de utilizat atunci când nu doriți să ratați diverse momente.

Rezistent la socuri

Senzorii integrați protejeaza discul împotriva distrugerii datelor în cazul în care acesta suferă un șoc. În eventualitatea producerii unui asemenea eveniment, HM900 își oprește funționarea pentru a păstra integritatea datelor.