ADATA® Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante şi produse NAND Flash, lansează astăzi cardurie de memorie microSDHC/SDXC UHS-I U3 din gama XPG şi Premier Pro, disponibile în capacităţi de la 16GB la 64GB. Oferta XPG păstrează poziţionarea sa în gama extreme, fiind perfecte pentru gestionarea fişierelor video de rezoluţii Ultra HD 4K, în timp ce modelele din gama Premier Pro au fost special concepute să ofere performanţe pentru segmentul de camere video auto şi sport.

Cele mai noi specificaţii microSD

Fiecare card oferă performanţe UHS-I U3, fiind în momentul de faţă cel mai ridicat standard oferi de SDA(SD Card Association). Modelele XPG microSDHC/SDXC UHS-I U3 ating viteze de până la 95MB/s la citire şi 90MB/s la scriere, o creștere considerabilă în comparație cu performanța micro SD a generației anterioare.

Ideale pentru înregistrare video Ultra HD 4K

Gama XPG, cunoscută pentru familia sa de produse ultra-perfromante(memorii DDR si SSD-uri), se extinde acum şi către segmentul cardurilor de memorie. Noile produse UHS-I U3 sunt perfecte pentru înregistrarea conţinutului video în format Ultra HD 4K, versiunea de 64GB oferind utilizatorului până la o oră de înregistrare video şi peste 10.000 de imagini capturare la rezoluţii cuprinse între 12MP şi 20MP.

Concepute pentru înregistrări dinamice

Cardurile din gama Premier Pro microSDHC/SDXC UHS-I U3 au fost concepute ţinând cont de cerinţele aplicaţiilor ce folosesc un accelerometru, precum camerele video auto sau camerele video sport. La o înregistrare Full HD 1080p, cardul de 64GB poate stoca aproximativ 560 minute de înregistrare video, suficient de mult atât pentru drumuri lungi cu masina cât şi pentru alte activitaţi mai extreme(schi, sporturi nautice, parasutism, parapantă, etc).

 

Fiabilitate

La crearea noilor produse, inginerii ADATA s-au asigurat că noile carduri pot funcţiona atât în diverse medii de lucru, cât şi în condiţii extreme. Astfel, noile carduri microSD sunt certificate cu standardul IPX7, ceea ce înseamnă că pot rezista în apă timp de 30 minute, la o adâncime de maxim 1 m. De asemenea, sunt rezistente la şocuri/presiune, au protecţie antistatică şi nu sunt afectate de razele X emise de aparatele de securitate din aeroporturi. Mai mult, toate cardrile sunt testate la o gamă variată de temperaturi, de la -25 la 85 grade Celsius.