ADATA® Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante şi produse NAND Flash, lansează astăzi două noi HDD-uri externe, modelele HD650X şi HD710M. Ambele au o conectică pe USB 3.0 şi sunt disponibile în capacităţi de maxim 2TB.

HD650X este un hard disk extern compatibil cu Xbox One şi Xbox 360, capabil să ofere pasionaţilor de jocuri Xbox, stocare de mare viteză şi suficient spaţiu pentru a extinde libraria de jocuri /aplicaţii. Mai mult, designul său ce foloseşte o schemă de culoare pe verde, se potriveşte perfect stilului Xbox.

Cel de al doilea model, HD710M, este conceput cu un design de camuflaj şi oferă protecţie ridicată la apă, parf şi şoc.

Extra spaţiu de stocare

În prezent, toate consolele Xbox One sunt disponibile cu unităţi de stocare de doar 1TB. Ţinînd cont de faptul că multe din jocurile noi au nevoie de peste 50GB de spaţiu liber, este normal ca un utilizator Xbox să fie mereu în căutarea unei soluţii de stocare adiţională. Aici intervine modelul HD650X, rezolvând uşor această situaţie, dublând capacitatea de stocare a consolei.

Durabilitate si stile

HD650X este bazat pe acelaşi design ca şi predecesorul său HD650, deţinând o carcasă rezistentă ce îl protejează împotriva şocurilor.

De cealaltă parte, HD710M îndeplineşte standardele IEC IP68, ceea ce înseamnă că rezistă 60 de minute sub apă la adâncimi de până la 150cm şi este complet protejat împotriva prafului. De asemenea, îndeplineşte specificţiile testului de cădere US Army MIL-STD-810G 516.6, folosit pentru determinarea rezistenţei la şoc extrem. Având în vedere aceste specificaţii de tip militar, echipa ADATA a creat un design de camuflaj ce reflectă perfect construcţia sa solidă.

Gata de acţiune

Atât HD650X cât şi HD710M sunt dispozitive plug and play, rulând perfect pe sistemele compatibile, incluzând aici Windows 10 şi noile console Xbox One. Interfaţa USB 3.0 oferă vizete de transfer de până la 5Gbps, ceea ce înseamnă că în unele cazuri HD650X poate fi mai rapid decât unitatea de stocare internă inclusă în Xbox One, oferind astfel o îmbunătăţire a performanţelor.

 

Xbox, Xbox One, si Xbox 360 sunt marci înregistrate Microsoft