ADATA® Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante şi produse NAND Flash, lansează prima cameră video auto din portofoliu, model RC300. Beneficiind de expertiza ADATA în domeniul mediilor de stocare, RC300 oferă o capacitate de stocare impresionantă, de până la 128GB, suficient pentru a înregistra o zi de condus. Este capabilă să înregistreze video full HD(1080p) la 30 fps şi dispune de o lentilă cu unghi larg, ideală pentru diverse condiţii de iluminare. Sportă mai multe moduri de înregistrare/fotografiere, vine echipată cu protecţie G-Sensor şi este dotată cu o opţiune de auto-saving. Pentru a simplifica accesul la funcţiile sale, dar mai ales pentru a nu distrage atenţia şoferului, interfaţa de utilizare este una intuitivă, uşor de utilizat.

Capacitate mare de stocare. Ideală pentru drumuri lungi

Unul dintre cele mai importante avantaje ale modelului RC300 este suportul său pentru cardurile microSDXC de până la 128GB, capacitate ce poate oferi aproximativ 1120 minute de înregistrare video full HD 1080p la 30 fps. RC300 pune accentul pe extinderea capacităţii de stocare, de aceea vine la pachet cu un card microSDHC de 16GB.

Optică de calitate

Pe lângă o interfaţă intuitivă și prietenoasă, RC 300 oferă şi flexibilitate la montare, fiind foarte uşor de plasa în mașină, fie pe parbriz, oglinzi retrovizoare, sau alte puncte de fixare. Vine echipată cu o lentilă(6G class-A) rezistentă la zgârieturi şi deformări, ce are în dotare un filtru infraroşu.

Diafragma sa mare(F/2.0) este ideală în condiţii slabe de iluminare, în timp ce tehnologia wide dynamic range menţine o calitate optimă pentru înregistrare, în diverse condiţii de zi/noapte.

Datorită unui unghi de vizualizare la 140 grade, RC300 beneficiează de o acoperire mai mare a drumului.

Camera este alimentată folosind prize de 12V/24V şi are o funcţie automată de pornire/oprire a înregistrării, ce lucrează direct cu pornirea/oprirea motorului.

Conţinut protejat şi multiple moduri de filmare/fotografiere

ADATA a integrat pe RC300 tehnologia G-Sensor, aceasta decalanşând salvarea automat a filmărilor atunci când apar şocuri sau schimbări bruşte de viteză. Conţiutul salvat poate fi apoi blocat pentru a se preveni ştergerea acestuia. Mai mult, fucţii similare de salvare automată se pot aplica şi în alte situaţii, precum atunci când apare o pierdere bruscă de energie

RC300 oferă mai multe moduri de înregistrare(standard, auto loop, manual loop, pre-set timed) şi funcţionează excelent pe poste de camera foto, oferind un zoom digital 4x şi rezoluţii maxime de 4032 x 3024 pixeli(12MP).