ABBYY FineReader PDF este un instrument PDF versatil care pune la dispoziția utilizatorilor de date și informații un set complet de instrumente ce le permit să gestioneze eficient documentele la locul de muncă digital. Soluția este construită cu tehnologia OCR bazată pe inteligență artificială a ABBYY pentru a facilita digitizarea, preluarea, editarea, protejarea, partajarea și lucrul colaborativ pentru toate tipurile de documente întâlnite în universul modern al muncii.

Responsabilii IT ai organizațiilor sunt permanent sub presiunea de a reduce ineficiența rezultată dintr-o varietate de cauze: documente și informații inaccesibile, care nu pot fi căutate în fișiere, fluxuri de lucru care implică o combinație de documente pe hârtie și digitale, precum și sarcini care necesită utilizarea mai multor aplicații software. Managementul companiei dorește ca utilizatorii de date și informații să se concentreze pe domeniile lor de expertiză, mai degrabă decât pe complexitățile sarcinilor lor administrative.

ABBYY FineReader PDF vine cu răspunsuri concrete la toate aceste probleme și la multe altele și simplifică consistent modul de achiziție, gestionare, prelucrare și partajare a informațiilor în echipă. Soluția este un software OCR care transformă în PDF-uri lizibile documente și imagini generate electronic, datorită acurateței excelente de recunoaștere a textului și capabilităților de conversie în replicarea acestora. Programul poate converti toate imaginile obținute prin intermediul scanerului, precum și fotografiile reali-zate cu o tabletă sau un telefon mobil și realizează recunoașterea caracterelor pentru documente cu mai multe pagini efectuând OCR în loturi. Software-ul elimină rescrierea și reformatarea documentelor datorită algoritmilor inteligenți care convertesc imaginile în text editabil, păstrând aspectul original. O performanță remarcabilă ce trebuie subliniată este că ABBYY FineReader acceptă mai multe limbi decât orice concurent OCR: până la 190 de limbi.

Printre caracteristicile-cheie ale soluției se numără capacitatea de a edita, vizualiza, organiza și naviga în fișierele PDF, de a împărțiți fișierele PDF pentru a separa informații, de a completa formulare PDF, de a comenta, marca și adnota, de a converti PDF-uri în Word, Excel și alte formate de fișiere. De asemenea, fișierele PDF pot fi semnate digital, în ele pot fi introduse și editate formulare, iar protecția cu parolă poate fi configurată cu ușurință.

Utilizatorii pot compara două versiuni ale unui PDF pentru a examina toate diferențele, în același timp beneficiind de capacitatea de a vizualiza, interacționa și comenta conținutul fișierelor PDF de pe computer, dispozitiv mobil sau din brow-ser-ul web. Stocați, gestionați și partajați fișiere online cu acces instantaneu la fișiere pe toate dispozitivele folosind cu succes platformele SharePoint, Microsoft OneDrive, GoogleDrive și DropBox.

Partajarea și semnarea documentelor nu mai este o corvoadă. Cu ABBYY FineReader PDF adăugați comentarii la PDF-uri cu o suită completă de instrumente de comentare, inclusiv editare de text, evidențiere și sticky notes, având în același timp posibilitatea de a semna, certifica și verifica digital documentele. Puteți aplica ștampile precum „Aprobat” sau „Draft” pentru a valida starea unui document și a o aduce la cunoștința celor care lucrează cu el, obțineți notificări de stare și activitate în timp real pentru documentele trimise pentru vizualizare, comentarii sau semnătură și îmbunătățiți formularele din PDF adăugând interactivitate cu ajutorul JavaScript.

De asemenea, editorul OCR dă posibilitatea efectuării de operațiuni de ajustare manuală a detectării zonelor de recunoaștere, scanări și preprocesare a fotografiilor. Utilizatorul are posibilitatea de a personaliza recunoașterea pentru anumite sarcini și configura opțiunile de import și export.

Setul de caracteristici pe care le pune la dispoziție ABBYY FineReader PDF este foarte vast, de aceea specialiștii ASBIS Romania, distribuitor autorizat ABBYY, vă stau la dispoziție pentru a vi le prezenta.