Doi reprezentanti al Facebook vor participa pe 20 martie la conferinta _AllThingsFacebook.

Evenimentul va reuni profesionisti locali si internationali cu specialisti  Facebook pentru a impartasi idei, noutati si viziuni, dar si pentru a analiza si  prezenta tendinte si studii de caz, cu scopul de intelege mai bine fenomenul  Facebook. Conferinta se va concentra pe reteaua sociala precum si pe  consumatori, branduri, modele si abordari inovative de marketing in online.

Cea mai importanta conferinta despre Facebook din Romania ii va reuni pe Rob Kiely, Account Manager EMEA, Global Marketing Solutions si Alessandro Petrilli, CEEMEA Client Partner, Global  Marketing Solutions.

Rob Kiely lucreaza in online marketing din 2005 si are o  bogata experienta cu branduri si agentii cunoscute. A lucrat la Google in  Dublin, iar de curand s-a alaturat echipei de Global Marketing Solutions de la  Facebook pentru piata din Europa si Orientul Mijlociu.

Alessandro Petrili s-a alaturat Facebook in martie 2010 iar  acum se ocupa cu dezvoltarea strategiei de vanzari pe Europa Centrala si de Est  si Orientul Mijlociu. Si-a inceput cariera la Bacardi in functia de Consultant  de vanzari si a continuat ca Business Sales Supervisor la Vodafone Italia. De  asemenea, in anii ce au urmat a fost raspunzator de echipele de vanzari de la  companii precum Sony Ericsson, GAM si IBM.

Este o ocazia unica si o premiera in Romania sa reunim la aceeasi  conferinta reprezentanti din partea Facebook, alaturi de specialisti  internationali si invitati locali. Facebook a devenit o parte importanta a  mixului de marketing, astfel incat aceasta conferinta isi propune sa raspunda la  toate intrebarile si nelamuririle pe care inca le mai au marketerii.” a  delcarat Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Facebook este cea mai mare retea sociala din Romania, avand 4.2 milioane de  conturi active si 6.2 vizitatori unici. Un utilizator roman are in medie 115  prieteni, petrece 66 de minute pe sesiune, in 23 de zile pe luna pe Facebook,  intrand in medie de 3.5 ori pe zi. Din 5 persoane, 4 utilizeaza Facebook ca  retea sociala principala.

Evenimentul se adreseaza profesionistilor in marketing din companii si  agentii interactive si new media.

Evenimentul este organizat de Evensys in parteneriat cu Thinkdigital si sponsorizat de Republika  Interactive. Pentru mai multe detalii legate de eveniment, accesati www.allthingsfacebook.ro.

Citeste mai mult: _AllThingsFacebook – Cea mai importanta conferinta despre Facebook in Romania