Clădită pe ideile şi principiile celor 2 fondatori, Ionut Toader şi Valentin Barbu, Relevance Management aniversează ȋn aceste zile 9 ani de activitate, dar şi 13 ani de experienţă ȋn dezvoltarea de soluţii de Business Intelligence asociativ bazate pe platforma QlikView, unul din liderii industriei Business Intelligence.

Cu ocazia acestui eveniment, Ionut Toader, Managing Partner Relevance a declarat: „Am avut, ca toate companiile, momentele noastre mai bune sau mai puţin bune. Un lucru a rămas ȋnsa constant: pasiunea noastră pentru dezvoltarea de soluţii Business Intelligence (BI), care să simplifice viaţa celor cu care lucrăm. Nimic nu ne mulţumeste mai mult decât atunci când vedem că soluţiile BI pe care le dezvoltăm sunt cu adevărat utilizate de oameni ȋn luarea unor decizii care ating şi transformă viaţa unor organizaţii cu zeci, sute sau chiar mii de angajaţi.”

Soluţiile Business Intelligence dezvoltate şi implementate de Relevance se bazeaă atât pe experienţa consultanţilor Relevance, dar şi pe platforma software QlikView, realizată de compania QlikTech. Lider in Business Discovery, plasat pentru 3 ani la rând ȋn Cadranul Liderilor de către Gartner, QlikView dispune de o tehnologie asociativă in-memory unică. Valentin Barbu a declarat: „Suntem mândri să punem la dispoziţia companiilor din România o soluţie de Business Intelligence precum QlikView. E o soluţie BI completă, puternică, dar ȋn acelaşi timp simplă ȋn utilizare şi care are costuri de deţinere mult mai reduse ȋn comparaţie cu alte soluţii BI. Lucrez de 13 ani cu QlikView, am testat şi alte solutii BI, dar parcă nimic nu se compară cu uşurinţa ȋn utilizare şi cu interactivitatea din QlikView.”

Relevance oferă soluţii de Business Intelligence asociativ pentru companii din diverse industrii precum retail, FMCG, materiale de construcţii, banking, servicii medicale, producţie industrială şi altele. Printre companiile care au ales să colaboreze cu Relevance se numără ING Bank, CrisTim, Regina Maria, Electroprecizia, Holcim, Saint Gobain, Profi, Zarea, NetBridge, Strauss, Klevek, Cyrom şi mulţi alţii. Mulţumim tuturor!

Relevance Management are ȋn acest moment o echipa de 11 oameni şi a realizat ȋn 2012 o cifră de afaceri de peste 360.000 de euro. „2013 a fost un an dificil şi ne aşteptăm să realizăm o cifră de afaceri similară cu cea din anul anterior. În 2014 credem ȋnsăă mediul de afaceri va fi mai favorabil, aşa ȋncât suntem optimişti şi ne-am bugetat o creştere de 15% a afacerii” a declarat Ionut Toader, Managing Partner Relevance.