Colaborarea dintre cele două companii asigură integrarea facilă a tehnologiilor AV over IP

Zyxel Networks, lider în furnizarea de soluții de rețea securizate, bazate pe tehnologii AI și cloud, a anunțat recent un parteneriat cu WyreStorm, unul dintre jucătorii importanți în domeniul tehnologiilor AV (Audio Visual) over IP, HDBaseT și HDMI. Recent WyreStorm și-a extins linia AV over IP cu H.265 NetworkHD 110.

Lansarea recentă de către Zyxel a componentei AV în rețea în gama sa de switch-uri a sporit simplitatea și eficiența cu care partenerii companiei, cum ar fi WyreStorm, pot oferi tehnologii AV pe o gamă largă de echipamente cu performanțe de streaming de rețea fără compromisuri. Bazându-se pe cei peste 30 de ani de experiență pe zona de rețelistică, noile tehnolologii Zyxel oferă VAR-urilor, integratorilor de sistem și partenerilor din industria AV un nou nivel de scalabilitate și eficiență.

Deși calea de migrare de la tehnologia bazată pe HDMI la AV over IP nu este foarte complexă, utilizatorilor fără experiență pe zona de networking li se pare adesea dificil să se ocupe de zecile de protocoale de rețea integrate pe switchuri. Acest lucru duce la servicii de streaming întrerupte și alte probleme legate de funcționarea serviciilor multimedia. Aici intervine cel mai recent mod AV over IP de la Zyxel. Expertul său de instalare este facil de utilizat și configurează întreaga rețea AV over IP în câteva minute.

WyreStorm – fiabil și simplu de utilizat

WyreStorm sunt experți în furnizarea de servicii profesionale de distribuție pentru aplicații AV care se extind dincolo de tehnologia bazată pe HDMI. Linia lor de produse NetworkHD AV over IP oferă o gamă largă de tehnologii, variind de la streaming H.265 cu lățime de bandă redusă la JPEG2000 4K over IP. De asemenea, sunt oferite servicii de streaming cu latență zero de 10GbE.

Parteneriatul deschide accesul la portofoliul complet de switch-uri de rețea Zyxel cu modul AV în rețea, permițând WyreStorm să simplifice procesul de instalare și să asigure interoperabilitatea perfectă.

Simplificați gestionarea cu un mod AV adaptat la rețea

Pentru a simplifica instalarea switchurilor pentru furnizarea AV peste IP, Zyxel integrează modul specializat de rețea AV. Acesta include caracteristicile cele mai frecvent utilizate pentru configurarea rețelei pentru aceste servicii. În plus, față de asistentul de configurare intuitiv, informații despre sistem, utilizarea lățimii de bandă și alte caracteristici sunt afișate grafic pe un singur tablou de bord personalizat, pentru ca administratorii de rețea să poată gestiona cu ușurință serviciile AV over IP.

„Zyxel își propune să ofere switch-uri de rețea de înaltă performanță pentru noi aplicații, iar procesul unei astfel de tranziții către o rețea bazată pe IP ar trebui să fie simplu și eficient”, a spus Crowley Wu, vicepreședinte al Zyxel Networking SBU. „Modul nostru de rețea AV personalizat simplifică complexitatea configurării unei rețele IP multicast și minimizează efortul de integrare pentru parteneri precum WyreStorm.”

Am încheiat un parteneriat cu Zyxel, deoarece produsele lor corespund viziunii WyreStorm de a oferi soluții fiabile și simple pentru industria A / V”, a spus Andy Herron, director de dezvoltare a produselor WyreStorm. „Cu switchurile Zyxel ca o coloană vertebrală pentru distribuția NetworkHD, dispozitivele noastre vor avea un nivel de fiabilitate ridicat. Adăugarea noului mod AV în rețea schimbă jocul pe acesta piață, permițând unui integrator să aibă un sistem operațional NetworkHD în câteva minute. ”

Modul AV în rețea al Zyxel este disponibil pentru switchuri GbE Layer 3 din seria XGS2210 începând cu firmware-ul v4.70, lansat în februarie, și va deveni disponibil pentru switchul de agregare XS3800-28 10 Gigabit Layer 3 în martie. Aflați mai multe despre modul AV în rețea la https://www.zyxel.com/solutions/Networked-AV-Solution-20200821-989148.shtml