Platforma de e-learning ZYXEL Campus Academy oferă un curriculum divers profesioniștilor de networking

Transformarea digitală, noile standarde de rețea și evoluția mediului de afaceri sunt factori care pun permanent presiune asupra inginerilor de rețele pentru a evolua continuu, precum și pentru a se menține la curent cu cele mai recente tehnologii și a înțelege modul în care aceasta pot susține strategiile de afaceri. Pentru a sprijini inginerii de rețea în această călătorie, ZYXEL Networks le pune la dispoziție o platformă de e-learning actualizată permanent în funcție de evoluțiile din domeniu – ZYXEL Campus Academy.

Structurate pe patru domenii principale – Nebula, Switch, Wireless LAN și Security – modulele oferă informația necesară prin cursuri video și ebook-uri de suport, fiind urmate de un scurt test și un examen de certificare.

Aceste module urmăresc să ofere instruire pas cu pas privind suportul și managementul de la distanță pentru dispozitivele client prin Nebula, împreună cu tehnologii de securitate de bază, susținute cu exemple practice de aplicații și scenarii de soluții. Acestea vor acoperi, de asemenea, răspunsul la provocările ridicate utilizatorilor de componenta de switching și la tehnologia și scenariile de bază ale rețelei wireless LAN. Odată ce inginerii de rețea au promovat certificarea, aceștia își pot folosi noile competențe dobândite pentru a-și dezvolta afacerea și pentru a oferi clienților o experiență superioară.

Platforma de e-learning face parte din strategia ZYXEL de a oferi servicii suplimentare pentru reselleri pentru a sprijini creșterea și dezvoltarea afacerii. Pe lângă instruire, serviciile cu valoare adăugată ZYXEL includ și asistență pentru revânzători pentru configurarea de la distanță pe categorii de produs, studii WiFi pentru a facilita proiectele WiFi de anvergură mai mare ale resellerilor și un centru unic de experiență pentru clienți localizat în Germania.

Pe lângă aceste patru domenii principale, pentru partenerii ZYXEL este disponibil modulul „ZYXEL Sales & Solutions Basic”. Acesta este un curs cu abordare atât la nivel de vânzări, cât și la nivel tehnic de bază, creat pentru a-i ajuta să înțeleagă mai bine piața și modul în care produsele ZYXEL pot satisface nevoile clienților.

În plus, partenerilor le este pusă la dispoziție platforma gratuită TECHtalk prin intermediul căreia experții ZYXEL discută lucruri tehnice interesante despre produsele dezvoltate de companie. Partenerii sunt bineveniți a se alătura seminariilor web interactive lunare direct din Campus Academy și sunt invitați să contribuie la discuțiile tehnice.

Levente CSEH, Sales representative Bulgaria & Romania – ZYXEL Networks

„ZYXEL înțelege că educația este fundamentul optimizării investițiilor clienților. Academia oferă un curriculum divers persoanelor și organizațiilor, iar certificările de rețea ZYXEL oferă profesioniștilor de networking capacitatea de a deveni specialiști certificați ZYXEL cu experiență și abilități dovedite,” a declarat Levente Cseh, Sales Representative Bulgaria & Romania – ZYXEL Networks.

„În vreme ce partenerii noștri primesc în mod regulat noi angajați și intră în contact cu noi tehnologii, există o nevoie constantă de educație și formare pentru a se asigura că echipele sunt la curent cu cele mai recente cunoștințe. Industria de networking necesită multă pregătire în domeniul noilor tehnologii, așa că ZYXEL Campus Academy răspunde nevoilor de formare online pentru a permite revânzătorilor să obțină mai rapid statutul de experți,” a adăugat Levente Cseh.

ZYXEL Campus Academy poate fi accesată urmând acest link, iar răspunsul la cele mai frecvente întrebări îl puteți obține aici.