LG Electronics (LG) și artistul Jeremy Zucker, câștigătorul mai multor discuri de platină, au anunțat o colaborare prin care vor oferi conținut exclusiv care va surprinde momente din culisele turneului de luna aceasta prin Europa.

Numit recent ambasador al produselor inovatoare LG, Zucker va împărtăși cu publicul viața din timpul turneului, captivând publicul cu fiecare oprire din călătoria lui pe scenele Europei. Seria exclusivă de conținut, Inspire, Perform and Achieve, care va fi difuzată prin intermediul contului de Instagram LG, va dezvălui modul în care laptopul LG gram, monitorul LG UltraWide™ și gama de proiectoare LG CineBeam sunt perfect compatibile stilului său de viață creativ.

Jeremy Zucker a câștigat atenția publicului la nivel mondial în 2018 cu hitul său indie, comethru, certificat Platinum. Este cunoscut și pentru ale melodii celebre, precum single-ul all the kids are depressed (2018) sau duetul cu Chelsea Cutler, you were good to me (2019). În noua colaborare cu LG, Zucker va oferi o nouă perspectivă asupra modului în care își găsește inspirația, își interpretează muzica și își atinge obiectivele în calitate de artist.

LG și Zucker vor lansa mai multe tipuri de conținut captivant în următoarele luni, inclusiv videoclipuri scurte despre procesul de producție a muzicii sale cu monitorul LG UltraWide™, despre stilul de viață în mișcare cu LG gram, dar și despre momentele de liniște acasă, cu LG CineBeam. Mulțumită noului parteneriat, fanii din întreaga lume se vor bucura să afle mai multe despre artist și despre relația sa cu produsele inovatoare LG.

Sunt încântat de acest nou parteneriat cu LG și de faptul că pot împărtăși cu fanii mei produsele mele preferate, LG gram, monitorul UltraWide™ și proiectorul CineBeam”, a spus Zucker. „Produsele LG sunt incredibil de ușor de utilizat și, cel mai important, te ajută în orice situație ai nevoie. Aș spune că produsele LG îmi fac viața mai bună, mai confortabilă și mai creativă.”

Jeremy este un artist autentic și admirăm felul în care reușește să surprindă sentimente și experiențe reale prin stilul său distinctiv”, a declarat Seo Young-jae, vicepreședinte senior și head of the IT business unit la LG Electronics Business Solutions. „Este, de asemenea, un expert în tehnologie foarte carismatic. Pentru LG, este o onoare să-l avem pe Jeremy alături de noi și să-l auzim vorbind cu pasiune despre modul în care produsele LG îi sporesc productivitatea și creativitatea.”

Departamentul de tehnologie adresat segmentului de business din cadrul LG promite să ofere o gamă largă de produse performante, ușor de utilizat, care îmbunătățesc calitatea vieții acasă, la serviciu și în deplasare. Printre produsele cele mai apreciate se numără monitoarele premium UltraFine™ și UltraWide™, concepute pentru editare profesională și productivitate; laptop-urile ultra-uşoare LG gram, create pentru a fi transportate oriunde; și proiectoarele CineBeam care duc experiența home cinema la nivelul următor.

Pentru a afla mai multe despre produsele inovatoare LG și despre cum au reușit să se integreze stilului de viață a lui Jeremy Zucker, puteți vizita pagina oficială de Instagram a companiei LG IT @lg_tech.it.